Facebook Pixel Παίζουν ...μπουνιές οι εφημερίδες για Ρόνι! (ΦΩΤΟ)
| 2011-11-16 10:22:00

Παίζουν ...μπουνιές οι εφημερίδες για Ρόνι! (ΦΩΤΟ)

Παίζουν ...μπουνιές οι εφημερίδες για Ρόνι! (ΦΩΤΟ)

Διαφορετικά αντιμετωπίζουν σήμερα οι εφημερίδες τις δηλώσεις του Τσάκα ότι έχει "κλείσει" τον Ροναλντίνιο για χάρη του Παναθηναϊκού.

Από τις λεγόμενες "αντικειμενικές", το "Goal" και η "Εξέδρα" το πάνε ζεστά το θέμα και φιλοξενούν δηλώσεις του μάνατζερ του Βραζιλιάνου άσου αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να γίνει το μεγάλο "deal".

Ωστόσο, τελείως διαφορετική είναι η αντιμετώπιση από την εφημερίδα "SportDay" που με τίτλο "το κρίμα στο λαιμό σου!" τα ...χώνει στον Τζίγγερ επειδή αφήνει τον Τσάκα να διασύρει τον Παναθηναϊκό!

Σε ό,τι αφορά τις οπαδικές "ερυθρόλευκες" εφημερίδες, ο "Γαύρος" κάνει καζούρα με το τίτλο "Μιραλίνιο, Τζιμπουρίνιο και Φουστερίνιο" σε αντίθεση με τον "Πρωταθλητή" που αποφεύγει την αναφορά στο θέμα, όπως και το "ΦΩΣ" που το έχει υποβαθμισμένο και αναφέρεται απλά σε "σόου Τσάκα".

Και στις "πράσινες" εφημερίδες υπάρχει αντίθεση με το "Derby" να μιλάει δυναμικά για "Βόμβα Ρόνι", αλλά την "Πράσινη" να τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κατέβει στο Φάληρο "με 11 Ροναλντίνιο"...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags