Facebook Pixel "Βγενόπουλε ακούς;"
| 2011-11-17 09:50:00

"Βγενόπουλε ακούς;"

"Βγενόπουλε ακούς;"

"Οι παλιοί μέτοχοι αν θέλουν μπορούν να πάρουν τον ΠΑΟ", σχολίασε μία ακόμα φορά ο Τζίγγερ, σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του. Μήπως να περιμένουμε ανακοίνωση από τον "Mr. MIG";

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν ασχολείται, πλέον, καθόλου με τον Παναθηναϊκό και το μόνο που θέλει είναι απεμπλακεί οριστικά από την ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Στο πίσω μέρος του μυαλού του, όμως, έχει ακόμα την προοπτική να δώσει τον σύλλογο σε κάποιον από τους παλιούς μετόχους, ασχέτως να προχωράνε οι επαφές και οι διαδικασίες για την παραχώρηση στον πρίγκιπα Αλ Σαούντ.

Με το... καμπανάκι να "χτυπάει", προφανώς, για τον Ανδρεά Βγενόπουλο. "Έχω πει και εγώ ότι τις μετοχές μου θα τις πάρει όποιος βάλει στην ομάδα 15 εκατ. ευρώ, και το δικαίωμα αυτό το έχουν και οι παλιοί μέτοχοι. Αν θέλουν ας τα βάλουν να την πάρουν.

Προς το παρόν ο μόνος ενδιαφερόμενος είναι ο Αλ Σαούντ και κάνω ό,τι λέει ο νόμος. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο", έλεγε μεταξύ άλλων σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του ο Τζίγγερ, σύμφωνα με τη "Sportday". Λέτε να περιμένει κάτι από τον "Mr. MIG"; Ο Τσάκας, πάντως, παραμονεύει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags