Facebook Pixel Έτοιμος να σκίσει τα δίχτυα...
| 2011-11-17 12:20:00

Έτοιμος να σκίσει τα δίχτυα...

Έτοιμος να σκίσει τα δίχτυα...

Στις δυσκολίες που συνάντησε στον ΠΑΟΚ αλλά και πέρσι στην Τρίπολη, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Παπάζογλου, που δήλωσε έτοιμος για πολλά γκολ...

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην WEB TV της επίσης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Για την αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του: «Η πρώτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ ήταν δύσκολη στο θέμα της προσαρμογής. Προερχόμουν από τον Άρη, έκατσα ενάμιση χρόνο χωρίς παιχνίδια, στην προηγούμενη ομάδα μου δεν έπαιζα, είχα κι έναν μεγάλο τραυματισμό. Γενικά έγινε με ανορθόδοξο τρόπο η προσαρμογή μου τον πρώτο χρόνο, μια και πήρα φανέλα βασικού από το πρώτο παιχνίδι. Αυτό δεν λειτούργησε σωστά για μένα, μια και ο κόσμος περίμενε πολλά από μένα. Υπήρχε ένα κλίμα αμφισβήτησης προς το πρόσωπό μου, προσπάθησα πολύ να το αλλάξω, αφού δούλεψα πολύ από τότε».

Για τις δυσκολίες προσαρμογής στον ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολη και αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, είναι τιμή να φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και πολύ προσεκτικός, να έχεις τα μάτια σου... δεκατέσσερα, μέσα και έξω από το γήπεδο».

Για τα όσα είπε ο Μπόλονι μετά το ντέρμπι με τον Άρη: «Όταν δεν παίζει κάποιος απελπίζεται. Εγώ δεν είχα καμία συμμετοχή από το καλοκαίρι, αλλά θεώρησα ότι έχω την ικανότητα και τις δυνάμεις, σύμφωνα με τη δουλειά που έκανα, να δείξω ότι μπορώ να παίξω. Έμεινα εκτός αποστολής σε πολλά παιχνίδια, όμως δεν απελπίστηκα. Το πρώτο που σκεφτόμουν ήταν να δουλεύω κι αυτό μου βγήκε σε καλό στο παιχνίδι με τον Άρη. Εγώ δουλεύω στις προπονήσεις σαν κάθε μέρα να είναι μια διαφορετική μέρα. Όποτε μου δώσει ο προπονητής της ευκαιρία, θα την αρπάξω».

Για τον ανταγωνισμό με τον Αθανασιάδη: «Χάρηκα που ο Κλάους παίζει καλά, δεν το είδα εγωιστικά. Εγώ κοίταξα ποια λάθη έκανα και όχι τι κάνει εκείνος. Είναι ευχάριστο που με αυτόν που είσαι φίλος, βρίσκεσαι σε όλα τα κλιμάκια της Εθνικής μαζί του, να πηγαίνει καλά. Σε προβληματίζει ιδιαίτερα και σε κάνει καλύτερο».

Για την έξτρα προπόνηση του καλοκαιριού με τον Νίκο Καρύδα: «Το έκανα φέτος κι όχι άλλες χρονιές γιατί τα περιθώρια άρχισαν να στενεύουν. Ξέρω ότι έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ και ότι η τρέχουσα σεζόν θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια. Αποφάσισα να δουλέψω εξτρά, με τον κ. Καρύδα, στη Βέροια που έχει και ακαδημία. Πήγαινα καθημερινά στη Βέροια για προπονήσεις. Δουλέψαμε πολύ στην έκρηξη, στην ταχύτητα, στη συναρμογή στα πόδια και στον τρόπο που πρέπει να τελειώνω τις φάσεις».

Για τις ευκαιρίες που έχει χάσει και την κριτική που έχει δεχθεί: «Η ψυχολογία και το άγχος παίζουν το ρόλο τους. Όταν φοβάσαι να κάνεις μια φάση είναι 50-50 να βάλεις γκολ ή να το χάσεις. Αν έχεις την αυτοπεποίθηση, τότε είναι 80% να το βάλεις. Περιμένω το επόμενο παιχνίδι πώς και πώς για να αποδείξω περισσότερα πράγματα. Τα προηγούμενα χρόνια είχα το φόβο μέσα μου, τώρα έχω την ωριμότητα να περιμένω το επόμενο παιχνίδι σαν πρόκληση για να παίξω».

Για τον δανεισμό του στον Αστέρα Τρίπολης: «Τότε ήταν περίεργα τα πράγματα. Η απόρριψη τότε υπήρξε από τον προπονητή κι όχι από τον ΠΑΟΚ. Πήγα τότε στον Αστέρα, ο οποίος βρισκόταν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν κατάφερα να αποδείξω ότι υπάρχω. Δεν έκανα άσχημα παιχνίδια, αλλά δεν πέτυχα γκολ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags