Κλειστά κράτησε τα... χαρτιά του στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σχετικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός αντί να κάνει οικογενειακό διπλό, χωρίζοντας τους παίκτες του στους λεγόμενους βασικούς και τους αναπληρωματικούς, επέλεξε να παίξουν δίτερμα στα ¾ του γηπέδου, σε τρεις ομάδες εναλλάξ, χωρίς να φανερώσει τις προθέσεις του.

Η κίνησή του όμως να ρωτήσει τον Μαρίνο για την κατάστασή του ποδιού του, μετά το πάτημα του Σεντρίκ Καντέ, πιθανότατα δείχνει πως ο 24χρονος αμυντικός έχει προβάδισμα αντί του Λουκά Βύντρα που είναι ο άλλος υποψήφιος για την δεξιά πλευρά της οπισθοφυλακής.

Όσον αφορά βέβαια της άλλες θέσεις, δεδομένη είναι η παρουσία του Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, του Μπουμσόνγκ και του Καντέ στο κέντρο της άμυνας, του Σπυρόπουλου αριστερά. Ο Σιμάο δεδομένα θα ξεκινήσει στον άξονα, όπως και οι Λέτο, Κουίνσι, Ζέκα. Επειδή όμως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι πολύ πιθανό να κρατάει κάποια έκπληξη, δεν αποκλείεται να δούμε τον Κατσουράνη αντί του Κλέιτον και την θέση του διεθνή μέσου να πάρει ο Βιτόλο.

Μέχρι στιγμής πάντως, το σενάριο να παραμείνει ίδια η ενδεκάδα με αυτή της Τούμπας και του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, φαντάζει ως το πιο πιθανό.

Πηγή: leoforos.gr