Facebook Pixel Παπασταθόπουλος στην κορυφή!
| 2011-01-29 16:04:00

Παπασταθόπουλος στην κορυφή!

Παπασταθόπουλος στην κορυφή!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι ο... μεγάλος πόθος του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ενίσχυση της άμυνας το προσεχές καλοκαίρι, που έχει στη λίστα του τον άσο της Μίλαν!

Ο Ολυμπιακός θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο ελληνοποίησης ενόψει καλοκαιριού. Και στη λίστα των «ερυθρολεύκων», εκτός από τους ταλαντούχους άσους του εγχώριου πρωταθλήματος, υπάρχουν και οι διεθνείς του εξωτερικού. Και αν οι κινήσεις για τον Γιώργο Τζαβέλλα, που προορίζεται για να αντικαταστήσει τον Μπράβο στο αριστερό ακρό της άμυνας, έχουν ξεκινήσει, διακαής πόθος είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός, που από το καλοκαίρι ανήκει στη Μίλαν, αποτελεί τον «εκλεκτό» του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη από την λίστα των διεθνών παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών επιθυμεί την απόκτηση του «Πάπα» το ερχόμενο καλοκαίρι, ακόμα και με τη μορφή δανεισμού από τους «ροσονέρι».

Ο 22χρονος άσος θεωρείται ο ιδανικός για να καλύψει το κενό του Όλοφ Μέλμπεργκ, το συμβόλαιο του οποίου με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012. Και από τον Ολυμπιακό θα γίνουν προσπάθειες για την απόκτηση του. Ο Παπασταθόπουλος έχει συμβόλαιο με τη Μίλαν ως το 2015. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού.

Ήδη αρκετές ομάδες προσπάθησαν να τον αποκτήσουν την παρούσα μεταγραφική περίοδο στην Ιταλία με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο ο μάνατζερ του διέψευσε πως πελάτης του θα φύγει από τον σύλλογο του Μιλάνο. Και ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό. Από τον Ολυμπιακό πάντως πιστεύουν πως μπορούν να του αλλάξουν γνώμη.

Στην περίπτωση πάντως, που η υπόθεση της απόκτησης του «Πάπα» δεν προχωρήσει, στον Ολυμπιακό έχουν στα υπόψη τους για το κέντρο της άμυνας τον Βαγγέλη Μόρα, που μένει ελεύθερος από τη Μπολόνια και τον Κώστα Μανωλά της ΑΕΚ.

Ανοικτό… μέτωπο και με τον έτερο διεθνή Έλληνα άσο, Γιώργο Τζαβέλλα, που επίσης γίνεται προσπάθεια για να πεισθεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η ομάδα του, η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης πάντως δεν παρουσιάζεται αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του, έχοντας θέσει ως αρχική τιμή πώλησης του το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή: sportnet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags