Η ανακοίνωση:

"Η Ε.Δ. προκειμένου να δεσμεύσει πιστώσεις για λειτουργικές δαπάνες, να τακτοποιήσει οφειλές αλλά και να μπορέσει να συντηρήσει και λειτουργήσει τους αθλητικούς χώρους απέστειλε την ακόλουθη επιστολή.

Λόγω της περιοριστικής οικονομικής πολιτικής που ασκεί η Πολιτεία, ο εγκεκριμένος προϋπολογισμός του Π.Ε.Α.Κ. Ιωαννίνων που διαχειρίζεται και το Ε.Σ.Ι. «Οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα ηλεκτροδότησης από τη χρήση των προβολέων που κατά νόμο βαρύνουν την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.

Ακόμα η εγκεκριμένη πίστωση έχει εξαντληθεί, αφού η ΠΑΕ παρά τις επανειλημμένες ειδοποιήσεις μέχρι σήμερα δεν έχει αποδώσει το συμφωνηθέν ποσό των 700€ ανά αγώνα από τις 13/9 /2010 και εντεύθεν, εκτός μιας προκαταβολής 1.000€ που δόθηκε πιεστικά για φιλικό αγώνα του Αυγούστου 2011.

Επειδή έχετε την ευθύνη της λειτουργίας των γηπέδων, σας παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες κατά το λόγο που σας αφορά, σχετικά με την απόδοση των οφειλόμενων εξόδων, τα οποία σημειώνεται ότι βρίσκονται εκτός συμψηφισμού με το κόστος των έργων που πραγματοποίησε η ΠΑΕ το 2010.

Διαφορετικά, θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση , κάτι που δεν το επιθυμούμε, να στερηθούμε των προβολέων κατά τους επόμενους αγώνες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το θέμα θα διευθετηθεί μέσα από το διάλογο, ώστε να μην οδηγηθούμε στην εφαρμογή της διαδικασίας είσπραξης δημ. εσόδων που ορίζεται στο ν.δ. 356/74 «Περί Κωδ. Εισπράξεως Δημ. Εσόδων» και προς την κατεύθυνση αυτή ζητούμε τη στήριξη.

Υ/Γ. Ουδεμία αναφορά γίνεται για κατέβασμα του διακόπτη στον αγώνα με την ΞΑΝΘΗ και επόμενα κάθε δημοσίευμα έξω από το γραπτό κείμενο είναι σκόπιμο και χαλκευμένο.

Για την Ε.Δ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΑΝΑΣ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Δεν θα ανάψουμε τους προβολείς!"