Facebook Pixel "Προσπάθησαν πολύ τα παιδιά"
| 2011-11-19 21:26:00

"Προσπάθησαν πολύ τα παιδιά"

"Προσπάθησαν πολύ τα παιδιά"

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και όχι από το αποτέλεσμα ήταν ο Σάκης Τσιώλης, ύστερα από την ήττα του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

«Προσπάθησαν πολύ τα παιδιά. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ από κόρνερ και στη συνέχεια δημιουργήσαμε τρεις-τέσσερις καλές ευκαιρίες, όμως δεν σκοράραμε», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο νέος τεχνικός των Αρκάδων και πρόσθεσε:

«Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή στο πρώτο 15λεπτο, όμως από το 65'-70' επιχειρήσαμε και πάλι να βγούμε μπροστά. Είχε το δοκάρι ο Μπρέσκα, που δεν μπόρεσε να μειώσει σε 2-1 και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Κρατάμε την προσπάθεια των παικτών, που κατά διαστήματα έπαιξαν καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο».

Ερωτηθείς για το πρόβλημα που έχει η ομάδα του στο σκοράρισμα, επισήμανε: «Είχαμε το πρόβλημα ότι ο Περόνε ήταν ανέτοιμος, ενώ λείπει και ο Σολάκης, που μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα. Αυτούς τους παίκτες έχουμε και με αυτούς θα πορευτούμε τουλάχιστον ως τον Ιανουάριο».

Tέλος, αναφέρθηκε στο τι χρειάζεται η ομάδα του, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Νίκου Λυμπεόπουλου: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ που έδειξε ότι είναι μια ομάδα δουλεμένη. Ο Λυμπερόπουλος έδειξε ότι είναι σπουδαίος παίκτης και παρά τα χρόνια του θα λείψει από το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς έχει πει ότι θα σταματήσει το καλοκαίρi. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να βγει άμεσα η ομάδα από τη δύσκολη βαθμολογική θέση. Δεν είναι αντιπροσωπευτική της ποιότητας και του ρόστερ η θέση του Αστέρα στο βαθμολογικό πίνακα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags