Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέκα μετά το ματς:

Για το γκολ που πέτυχε: «Ηλπιζα να είχε έρθει αυτό το γκολ νωρίτερα, αλλά πάλι καλά που ήρθε και μάλιστα σε αυτό το ντέρμπι».

Για το πως έζησε αυτό το ματς: «Το έζησα όμορφα, ήταν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και προσφέραμε ένα ωραίο θέαμα, αυτό ήταν το πιο σημαντικό».

Για την επιθετική φιλοσοφία δύο προπονητών και το αν βοήθησε στο καλό παιχνίδι που έγινε: «Ναι πιστεύω ότι και οι δύο προπονητές δουλεύουν καλά τις ομάδες τους και ο Ολυμπιακός προσπάθησε να επιτεθεί, τα πήγε καλά στην επίθεση. Εμείς κοιτάξαμε να κάνουμε καλά το παιχνίδι μας. Δεν καταφέραμε τη νίκη, που ήταν το πιο σημαντικό αλλά θα συνεχίσουμε την καθημερινή δουλειά ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το τι έλειψε από τον Παναθηναϊκό: «Καταρχήν παίξαμε εναντίον μιας μεγάλης ομάδας. Ίσως δεν μπορέσαμε να οργανώσαμε καλά το παιχνίδι μας, όπως σε άλλους αγώνες. Όμως προσπαθήσαμε να κερδίσουμε και αφού δεν το καταφέραμε, τουλάχιστον κρατήσαμε την ισοπαλία».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για τον τίτλο: «Όχι δεν θεωρώ ότι είναι το φαβορί, είμαστε μία από τις ομάδες που είναι φαβορί. Είμαστε σε καλύτερη θέση στη βαθμολογία από τους αντιπάλους μας. Πρέπει να τους σεβόμαστε, να συνεχίσουμε τη δουλειά και στο τέλος να είμαστε αυτοί που θα μείνουν ικανοποιημένοι».