Facebook Pixel Τον έγραψε στη... χαίτη του!
| 2011-11-20 19:00:00

Τον έγραψε στη... χαίτη του!

Τον έγραψε στη... χαίτη του!

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης χειραψίας των παικτών των φιλοξενούμενων με τους συναδέλφους τους των γηπεδούχων, όλοι έσφιξαν τα χέρια όλων. Εκτός...

Ο τελευταίος της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού κατά σειρά που κλήθηκε να χαιρετήσει τους διαιτητές και τους αντιπάλους του, ήταν ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός, αφού έσφιξε το χέρι του διαιτητή και των βοηθών του, έπρεπε στη συνέχεια να χαιρετηθεί με χειραψία με τον Βασίλη Τοροσίδη. Όχι μόνο δεν το επιχείρησε, αλλά τον προσπέρασε σαν να μην υπήρχε και έδωσε το χέρι του στον παίκτη του Ολυμπιακού που βρισκόταν ακριβώς δίπλα του, στον Φουστέρ, μετά στον Μοντεστό και σε όλους τους υπόλοιπους. Ούτε καν κοίταξε τον "Τόρο" και το ίδιο έκανε και ο παίκτης του Ολυμπιακού από την πλευρά του.

Οι δυο τους έχουν ανοίξει μια βεντέτα από το περσινό ντέρμπι στο "Καραϊσκάκη" και αυτά ήταν τα συνεπακόλουθά της. Ούτε να τον βλέπει δεν θέλει ο Λέτο τον πρώην συμπαίκτης του, κάτι που ισχύει και από την ανάποδη, αφού και ο Τοροσίδης δεν τρέφει ιδιαίτερα αισθήματα για τον Αργεντινό.

Καλά να είναι τα παιδιά να μας χαρίζουν όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές, γιατί και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags