Facebook Pixel Το δώρο του Μάκη στον Μπουρούση!
| 2011-11-21 12:14:00

Το δώρο του Μάκη στον Μπουρούση!

Το δώρο του Μάκη στον Μπουρούση!

Ο Γιάννης, η Χριστίνα και το γαλλικό μπουλντόγκ!

Ο Γιάννης Μπουρούσης δεν έχει πάει μόνος του στο Μιλάνο, αλλά μαζί με την Χριστίνα Ψωμιάδη. Το ειδύλλιο συνεχίζεται και όσοι τους γνωρίζουν μιλούν για μια σχέση που μπορεί να οδηγήσει και σε γάμο!

Έχουν συμπληρώσει ένα χρόνο σχέσης και στο Μιλάνο τους δίνεται η δυνατότητα να ζήσουν μακριά από όλο αυτό τον θόρυβο. Κάνουν βόλτες στα μαγαζιά, πηγαίνουν σε εμπορικά κέντρα, κανονίζουν μικρές τριήμερες αποδράσεις και περνάνε πολύ χρόνο με την οικογένεια του Αντώνη Φώτση. Η Χριστίνα, ωστόσο, πετάγεται πού και πού στην Ελλάδα, ώστε βλέπει την οικογένειά της και να ρυθμίζει επαγγελματικές λεπτομέρειες!

Το ζουμί, λοιπόν, της ιστορίας είναι η Ναόμι! Πρόκειται για ένα μαύρο γαλλικό μπουλντόγκ. . Το σκυλάκι αυτό έχει ιστορία και στην εφημερίδα περιγράφεται ως εξής: Ήταν του Ντουγκλάο Φερέιρα, όμως ο Μάκης Ψωμιάδης δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά του Βραζιλιάνου αμυντικού απέναντι στο μικρό τετράποδο, αποφάσισε να του το πάρει, καθώς θεωρούσε ότι δεν του φερόταν όπως θα έπρεπε. Έτσι το έκανε δώρο στην Χριστίνα...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real News», μάλιστα, το «μαυράκι» ακουγόταν στις συνομιλίες του Μάκη με την Χριστίνα και οι αρχές πίστευαν ότι ήταν κάτι πολύ πιο ύποπτο.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags