Παίζουν το ρόλο τους κι αυτά.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα πρέπει να προσγειώσει ξανά τους παίκτες του και να τους φέρει στα επίπεδα που ήταν πριν την «εκτόξευση». Όχι, δεν έχω λάβει ξεκάθαρα μηνύματα τουπέ και σηκώματος της μύτης, αλλά αυτά πολλές φορές δύσκολα αποφεύγονται όταν έχεις καταφέρει κάτι το οποίο δεν το πολυπερίμενες στην αρχή.
Ο εκπληκτικός Παναθηναϊκός της Τούμπας δεν εμφανίστηκε ούτε κόντρα στην ΑΕΚ, ούτε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι αυτό πρέπει να φέρει και πάλι πίσω ο Φερέιρα. Μπορεί οι παίκτες του να έφυγαν με θετικά αποτελέσματα από τα δύο αυτά ματς, όμως η ομάδα δεν είχε πολλά από τα στοιχεία εκείνα που την χαρακτήριζαν στα προηγούμενα ματς.
Αυτό είναι εν μέρει λογικό, υπό την έννοια ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει συνεχώς «στο όριο», οπότε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι μια καλή ευκαιρία για σκορ και θέαμα.
Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Δημήτρης Γόντικας έπιασε το πνεύμα των ημερών και αποφάσισε να ρίξει τις τιμές των εισιτηρίων στα δέκα ευρώ. Μια κίνηση η οποία σίγουρα θα βρει ανταπόκριση στις τάξεις των φίλων της ομάδας, καθώς υπάρχει κόσμος που ήθελε να πάει στο γήπεδο, αλλά δεν μπορούσε, δεν «έβγαινε».
Στα θετικά επίσης και οι επιστροφές του Τοτσέ και τους Ρόυντολφ. Δεν πιστεύω ότι θα χρησιμοποιήσει κάποιον εξ αυτών ως βασικό ο Πορτογάλος, ωστόσο είναι διαφορετικό να γυρίζει το κεφάλι του στον πάγκο και να βλέπει ότι υπάρχουν εναλλακτικές.
Πηγή: novasports.gr