Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της "Ένωσης" μετά το ματς:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που από τα πρώτα λεπτά είχε πολύ αμυντικούς προσανατολισμούς. Προσπαθήσαμε από την αρχή να αναπτυχθούμε σωστά, να κυκλοφορήσουμε με πολλές πάσες την μπάλα για να ανοίξουμε την άμυνα. Θεωρώ ότι αναπτυχθήκαμε καλά αλλά δεν είχαμε πολλές τελικές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχροηνο ήμασταν καλύτεροι. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας και θα ήταν ακόμη καλύτερη αν δε δεχόμασταν επιπόλαια αυτό το γκολ. Πρέπει να διδαχθούμε από αυτό γιατί τα ματς μπορούν να αλλάξουν γρήγορα μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής.

Δεν παίξαμε ποτέ με μεγάλες μεταβιβάσεις και δεν μας βρήκε ανοιχτούς ο αντίπαλος για να κάνει αντεπιθέσεις. Δεν μπορεί βέβαια να πει κάποιος ότι είμασταν τέλειοι γιατί δεν μπορέσαμε στο πρώτο ημίχρονο να κάνουμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο απελευθερωθήκαμε και δείξαμε καλύτερα πράγματα. Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι αμυντικά ήμασταν πολύ καλά αυτή τη φορά. Η φάση του γκολ που δεχθήκαμε πάντως είναι καμπανάκι και δίδαγμα για τη συνέχεια.

Θα έλεγα ότι οι αποφάσεις του διαιτητή δεν καθόρισαν το αποτέλεσμα και ίσως να μην μας έδωσε και ένα πέναλτι. Δεν ήταν οφσάιντ το γκολ του Λεονάρντο. Τώρα αν δε δόθηκαν κάποια φάουλ εκατέρωθεν, συμβαίνουν αυτά... Σεβαστό αυτό που είπε ο κ. Παράσχος αλλά δε θα σχολιάσω κάτι.

Η πρώτη αλλαγή του Μάκου ήταν αναγκαστική, η δεύτερη του Καφέ επίσης γιατί μάλλον έχει θλαστικό τραύμα και η τρίτη του Λεονάρντο έπρεπε να γίνει λόγω ενός χτυπήματος. Εχουμε πρόβλημα στον άξονα για το Σάββατο γιατί Καφές και Ρίκκα δε θα αγωνιστούν σήμερα. Εχουμε αριθμητικό πρόβλημα στον άξονα και πρέπει από αύριο να βρούμε τις λύσεις».