Facebook Pixel Γιατί τα πήρε στο κρανίο ο Γκέντσογλου
| 2011-11-26 10:30:00

Γιατί τα πήρε στο κρανίο ο Γκέντσογλου

Γιατί τα πήρε στο κρανίο ο Γκέντσογλου

Άνω – κάτω έκανε ο Γκέντσογλου την ΑΕΚ με την απαίτησή του να πάρει λεφτά ή να τραβήξει περισσότερο το σκοινί για να φύγει από την ομάδα.

Έχουμε, όμως, την εντύπωση ότι ο Σάββας είχε αρχίσει να φορτώνει εδώ και κάποιο καιρό. Και πιο συγκεκριμένα από το σκηνικό με τα παπούτσια. Λέμε για τότε που αρνήθηκε να γίνει Βασιλάκης Καϊλας και να αρχίσει να σκουπίζει σόλες και τάπες από παπούτσια συμπαικτών του.

Το θυμόμαστε, άλλωστε, το καψόνι Κωστένογλου, με το που είχε αναλάβει νέος προπονητής, αλλά και την αντίδραση του πιτσιρικά παίκτη, που ήταν ο μοναδικός ο οποίος σήκωσε μπόι και διαφώνησε ανοιχτά.

Από την μια, λοιπόν, τον βάζουνε να κάνει αγγαρείες σα νεοσύλλεκτος στο στρατό. Ποιος απ’ όσους έχουν φορέσει χακί έχει ξεχάσει το περιβόητο… γόπινγκ; Μόνο για καφέ δεν τον στέλνουν, λοιπόν, τον Γκέντσογλου, όπως έλεγε και η διαφήμιση «Σάββας; Καφέ…».

Κι από την άλλη έχει να δει το χρώμα του χρήματος τόσο καιρό ο παίκτης.

Πολύ θέλει να τσαντιστεί και να κάνει φασαρία για να πάρει τα χρήματά του ή να τραβήξει προσφυγή και να φύγει για άλλες πολιτείες; Δεν γίνεται και να κάνεις καψώνια σε κάποιον, έστω κι αν μετά δίνονται οι αμοιβαίες εξηγήσεις, αλλά και σαν διοίκηση να μην του πληρώνεις φράγκο τσακιστό. Θα τα πάρει στο κρανίο ο άνθρωπος… Αυτό λέει η λογική.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags