Facebook Pixel Τι είπαν χθες Βαλβέρδε και Ιμπαγάσα
| 2011-11-27 10:48:00

Τι είπαν χθες Βαλβέρδε και Ιμπαγάσα

Τι είπαν χθες Βαλβέρδε και Ιμπαγάσα

Ακούγονται πολλά και διάφορα για την απουσία του Ιμπαγάσα από τον Ολυμπιακό στα τελευταία παιχνίδια. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Καμιά φορά, όμως, δεν βλέπουμε το προφανές, που είναι και το πιο πιθανό. Να μην είναι, δηλαδή, απόλυτα έτοιμος ένας παίκτης. Δεν λέω ότι υποχρεωτικά έτσι είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς δεν μπορώ ν το ξέρω 100%, λέω όμως τι γίνεται πολλές φορές και το δικό μας το μυαλό πάει αλλού.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι χθες μίλησαν ο προπονητής και ο παίκτης και ουδείς αντιλήφθηκε στο Ρέντη πρόβλημα. Το αντίθετο. Όλα καλά. Ο Ιμπαγάσα είπε ότι πια νιώθει έτοιμος μετά τις ενοχλήσεις που είχε από το αιμάτωμα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Βαλβέρδε του είπε ότι τον θέλει να είναι κι έτοιμος αγωνιστικά, να κάνει περισσότερες προπονήσεις με την ομάδα κι αυτό είναι όλο.

Αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα κι από το παιχνίδι με τη Δόξα την Τετάρτη νομίζω πως θα είναι πάλι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και του Ολυμπιακού.

Εγώ αυτό είδα να προκύπτει κι από τις δύο πλευρές και δεν βλέπω το λόγο να πιστέψω κάτι άλλο. Προτιμάω το προφανές.

Και πάμε στο πιο σοβαρό ζήτημα: Τον Ολυμπιακό τον καίει να κερδίσει στην Τρίπολη σήμερα κι ο Βαλβέρδε ξέρει ότι θα έχει δύσκολο έργο, ενθυμούμενος πως τις τέσσερις φορές που πήγε εκεί, δύο για το πρωτάθλημα και δύο για το κύπελλο, είχε τρεις δύσκολες νίκες, όλες 1-0 (η μία στο 85, για το κύπελλο) και μία ισοπαλία 2-2, ενώ οι γηπεδούχοι κέρδιζαν 2-0 (επίσης για το κύπελλο).

Και σίγουρα θυμάται κι ότι τα παιχνίδια του με τον Τσιώλη είναι όλα θρίλερ και ρευστά ως το τελευταίο λεπτό. Είτε ήταν προπονητής του Βόλου, είτε του…Θρασύβουλου!

Μα έτσι μα αλλιώς, όμως, ο Ολυμπιακός με τον Ερνέστο στον πάγκο, πάντοτε παίρνει αυτό που θέλει κι από τον Αστέρα κι από τον Τσιώλη. Έστω κι αν χρειαστεί να του βγει η ψυχή!

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags