Facebook Pixel "Γιατί δεν έβαλε τον Φέτφα, γιατί δεν ξεκούρασε τον Τζιμπούρ;"
| 2011-11-29 12:14:00

"Γιατί δεν έβαλε τον Φέτφα, γιατί δεν ξεκούρασε τον Τζιμπούρ;"

"Γιατί δεν έβαλε τον Φέτφα, γιατί δεν ξεκούρασε τον Τζιμπούρ;"

Ο Τσιώλης απόρησε με τις επιλογές του Βαλβέρδε στο μεταξύ τους παιχνίδι. "Περίμενα να βάλει τον Φετφατζίδη και να αφήσει στον πάγκο τον κουρασμένο Τζιμπούρ", είπε. Κι εμείς αυτά περιμέναμε, ρε Σάκη...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη στον "Sentra 103,3":

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό:

"Με τις μεγάλες ομάδες με δίδαξε η πείρα να μην κλείνομαι, για τον λόγω του ότι αν πας και περιμένεις, θα περιμένεις και το μοιραίο αργά ή γρήγορα. Παίζοντας με μία επιθετική φιλοσοφία και πιστεύοντας ότι μπορείς να κάνεις πρώτος εσύ το αποτέλεσμα θα έχεις τον έλεγχο στο παιχνίδι. Κάπως έτσι είδα τα πράγματα με τον Ολυμπιακό. Όμως για να παίξεις επιθετικά πρέπει να έχεις και τους κατάλληλους παίκτες. Λόγω του ότι ο Ολυμπιακός και οι άλλες 2-3 μεγάλες ομάδες βγαίνουν ψηλά για να παίξουν τις μικρομεσαίες ομάδες, έτσι λοιπόν προσπαθήσαμε αυτό να το εκμεταλλευτούμε".

Για το αν περίμενε να εμφανιστεί έτσι ο Ολυμπιακός:

"Αυτό που είπα στα παιδιά μετά με το παιχνίδι με την Μαρσέιγ είναι ότι δεν υπάρχει σωματική και οργανική κούραση μετά από 48-50 ώρες σε μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός με τέτοια αποκατάσταση. Η κούραση είναι πνευματική κυρίως και αντιληπτική. Είπα στα παιδιά ότι αν είμαστε μία ομάδα που θα πιέζει ψηλά, θα πρεσάρει κοντά και δεν θα δώσει χώρο και χρόνο η κούραση αυτή ενδεχομένως να βγει πιο γρήγορα από το κανονικό.

Και πάλι σας λέω, όσον αφορά την πνευματική κούραση. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα 3-4 αλλαγές για να υπάρχει μία καλύτερη διάθεση. Γιατί το μπλαζέ που είπες, ενδεχομένως να υπήρχε. Κάπως έτσι ήταν τα πράγματα. Ας πούμε εγώ περίμενα να ξεκινήσει τον Φετφατζίδη. Ή ο Πάντελιτς να ξεκινήσει για να ξεκουράσει ένα ημίχρονο τον Τζιμπούρ, κατά την δική μου εκτίμηση πάντα".

Για τον Τζιμπούρ:

"Ο Τζιμπούρ ήταν ο περισσότερο πνευματικά κουρασμένος παίκτης του Ολυμπιακού. Κι αυτό έχει να κάνει, γιατί πραγματικά ο Τζιμπούρ όλο αυτό το διάστημα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags