"Η αλήθεια είναι πως έψαξα να βρω συμπαίκτη στη Νέα Υόρκη, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Eκεί η νοοτροπία είναι διαφορετική. Δεν ξέρουν τι είναι η ΑΕΚ. Κοιτούν τα νούμερα. Με 4.000 εισιτήρια δεν πάμε πουθενά. Δεν βλέπει προοπτική ο άλλος για να μπει", τόνισε στο sport-fm.gr και πρόσθεσε για την "επόμενη μέρα" στην ομάδα:
"Θα δούμε στη Γενική Συνέλευση. Ξέρεις ότι ακούγονται και γράφονται πολλά που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα".
Όσο για το ενδιαφέρον της τούρκικης εταιρείας, είπε: "Δεν ήμουν ενήμερος για τις συζητήσεις, ήταν κάτι που έκανε ο Σταύρος (σ.σ. Αδαμίδης) και θα τα συζητήσουμε στη Γ.Σ. Είναι δυνατόν να δώσουμε την ΑΕΚ σε Τούρκους;".
Τέλος, σχετικά με την δραστηριοποίηση των παλαιμάχων για σχηματισμό νέας διοίκησης, είπε: "Ο Θωμάς (σ.σ. Μαύρος) είναι ο Θωμάς. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει. Με τον Μανωλά η αλήθεια είναι πως έχω να μιλήσω από την εποχή που ήταν στην ΑΕΚ".
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο