Οταν λοιπόν παίζεις κι έχεις στον νου σου τι θα κάνεις την Τρίτη, εύκολα χάνεις προσανατολισμό και τα βρίσκεις... μπαστούνια. Οπως παραλίγο να τα βρουν οι «ερυθρόλευκοι» χθες το βράδυ. Χαλαρότητα και ανοργανωσιά που έφεραν εκνευρισμό. Δείτε το παιχνίδι του Ιμπαγάσα και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Ευκολα-δύσκολα ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη. Οσοι τώρα -γιατί υπάρχουν και τέτοιοι- βρήκαν την ευκαιρία να τα χώσουν όχι στον διαιτητή, αλλά στη διαιτησία γενικότερα, το κάνουν για να δώσουν συνέχεια στο κλίμα που δημιουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Τους ρωτάω, λοιπόν, από πού θέλουν να ξεκινήσουμε τη συζήτηση; Γιατί αν την ξεκινούν από το τράβηγμα του Αβραάμ στον Χαριστέα και την τελειώνουν στο γκολ οφσάιντ του Τζεμπούρ, κάτι ξεχνάνε. Το καθαρό πέναλτι του Ντολεζάι στην αρχή του παιχνιδιού.

Με γκολ εκεί ο Ολυμπιακός διώχνει το άγχος και η συζήτηση που κάνουμε είναι διαφορετική.
Αλλά όποιος βλέπει φαντάσματα, έχει πρόβλημα να δει τα πράγματα όπως τα είδε και τα είπε ο Βαλβέρδε στις δηλώσεις του.

Ωραία ομάδα, στρωμένη ο Παναιτωλικός. Αν τα άκρα είχαν ταχύτητα, θα την... πήγαινε μακριά τη βαλίτσα στο φετινό πρωτάθλημα. Οσο για τον Ολυμπιακό, με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή κι εκείνη στην Τρίπολη θα έχει πρόβλημα. Εδώ που είναι τώρα τα πράγματα λίγη σημασία έχει το Σαββατόβραδο. Μιλάμε πλέον για την Τρίτη...

Πηγή: sday.gr