Facebook Pixel Σάββα, χρόνια πολλά και καλά ...μυαλά!
| 2011-12-05 15:40:00

Σάββα, χρόνια πολλά και καλά ...μυαλά!

Σάββα, χρόνια πολλά και καλά ...μυαλά!

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Σάββας Θεοδωρίδης ...έσπασε τη σιωπή του, αν και είχε υποσχεθεί ότι δεν θα ξαναμιλήσει, αναφερόμενος ακόμη και στη διαιτησία του Ολυμπιακός-Παναιτωλικός!

Μπορεί να είχε πει ότι θα σταματήσει τις δηλώσεις, αλλά ο Σάββας Θεοδωρίδης φαίνεται πως λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τις ...δηλώσεις -για τη διαιτησία- τραβά!

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε στο ραδιόφωνο του "Novasport FM" δηλώνοντας αρχικά ότι διαιτητής "πιστόλισε" (!) τους Πειραιώτες στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό!

Ένα παιχνίδι, δηλαδή, που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρόνται για την αποβολή στη φάση του πέναλτι, αλλά και το δεύτερο γκολ του Τζιμπούρ που ήταν πεντακάθαρα οφσάιντ.

Μάλιστα, χαρακτήρισε "πονηρή" τη δεύτερη απόφαση, μια και ο Ολυμπιακός δεν είχε ανάγκη αυτή την απόφαση για να κερδίσει το παιχνίδι...

Ο Σάββας, πάντως, δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε τις "φωνές" για τη διαιτησία λέγοντας:

"Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε σε δέκα παιχνίδια κι ευνοήθηκε σε ένα, χωρίς να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα.

Οι άλλοι ευνοούνται κάθε Κυριακή. Είμαστε η πιο αδικημένη ομάδα του πρωταθλήματος"!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-τη διαιτησία στον αγώνα με τoν Παναιτωλικό: "Πιστόλισαν τον Ολυμπιακό. Αυτό που έγινε είναι πολύ πονηρό. Εγώ θέλω 50-50 διαιτησία και δεν είχαμε ανάγκη ένα οφσάιντ δέκα μέτρα. Θα είχαμε κερδίσει το ματς. Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε. Έχουμε καταντήσει όταν είναι 50-50 η διαιτησία να λέμε πως είναι διαφορετική η αντιμετώπιση".

-το γκολ του Ράφικ Τζεμπούρ: "Το οφσάιντ γκολ με το οποίο ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε από τον ΟΦΗ στοίχισε στην ομάδα δύο βαθμούς. Τώρα το οφσάιντ γκολ του Τζεμπούρ δεν άλλαξε τίποτα. Το 1-0 φτάνει για να κερδίσει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Το 2-2 με τον ΟΦΗ δεν έφτανε".

-τις αντιδράσεις της ομάδας του για τη διαιτησία: "Δεν θα κάνεις φασαρία για την ομάδα σου όταν αυτή αδικείται συνέχεια; Θα περνάνε από μικροσκόπιο όλες οι διαιτησίες. Η επιστροφή μου ζέστανε την ατμόσφαιρα και θα τη ζεστάνει πολύ ακόμη. Η πιο αδικημένη ομάδα φέτος είναι ο Ολυμπιακός ασυζητητί. Εγώ δεν θέλω να ευνοείται ο Ολυμπιακός. Δεν θέλω καμία εύνοια, θέλω 50-50%. Μόνο αν περνάνε απαρατήρητοι θα είναι πετυχημένοι".

-τη διαιτησία στους αγώνες άλλων ομάδων: "Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε σε δέκα παιχνίδια κι ευνοήθηκε σε ένα. Οι άλλοι ευνοούνται κάθε Κυριακή. Τον Ριέρα ο Κάκος στο πούλμαν τον πρόλαβε για να τον αποβάλει; Έχει παράπονα η ΑΕΚ από τη διαιτησία; Μην τρελαθούμε κιόλας!".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags