Facebook Pixel "Πλήρωσε την άσχημη πρεμιέρα"
| 2011-12-07 12:10:00

"Πλήρωσε την άσχημη πρεμιέρα"

"Πλήρωσε την άσχημη πρεμιέρα"

Ο Βασίλης Καραπιάλης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πλήρωσε την άσχημη πρεμιέρα με την Μαρσέιγ και επισήμανε ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν πρέπει να βάλουν το κεφάλι κάτω, αλλά να συνεχίσουν να έχουν καλή παρουσάι και στο Europa League.

«Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός πλήρωσε το ότι ήταν ανέτοιμος στην πρεμιέρα με την Μαρσέιγ. Ήταν σίγουρα η πιο ώριμη παρουσία. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός αδικείται από τ' αποτελέσματα στο Λονδίνο και το Ντόρτμουντ και δεν φοβήθηκε. Και πάλι στο Λονδίνο αν ισοφάριζε ο Τοροσίδης θα ήταν αλλιώς τα πράγματα», είπε αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και πρόσθεσε για την χθεσινή εμφάνιση των "ερυθρολεύκων":

«Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που ξέρει καλά. Δηλαδή να πρεσάρει ψηλά. Χαλαρώσαμε και δεχτήκαμε το γκολ, κάτι που δεν πρέπει να κάνεις σε τέτοια παιχνίδια. το κλίμα στο τέλος χάλασε και είναι άδικο από την προσπάθεια των παιδιών».

Όσο για το μέλλον του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, δήλωσε: «Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Πρέπει να συνεχίσουμε, να μην βάλουμε το κεφάλι κάτω. Και στο Europa League ομάδες Champions League παίζουνε. Οπότε καταλαβαίνετε τι μεγάλη διοργάνωση είναι και αυτή. Ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει για τον εαυτό του, την ομάδα και τον κόσμο του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags