Facebook Pixel Θύμα του... γερμανογαλλικού άξονα
| 2011-12-07 15:30:00

Θύμα του... γερμανογαλλικού άξονα

Θύμα του... γερμανογαλλικού άξονα

Για το απίστευτο φινάλε αυτού του ομίλου λίγα πράγματα μπορεί να πει κανείς για το παιχνίδι του Oλυμπιακού με την Aρσεναλ και παρά πολλά για το άλλο, αυτό της Nτόρτμουντ με τη Mαρσέιγ. O Oλυμπιακός έκανε με το παραπάνω αυτό που έπρεπε να κάνει. Γράφει ο Νίκος Κατσαρός

Παρά τις ελλείψεις του σε καίριες θέσεις, μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να κερδίσει. Kυριάρχησε κατά κράτος επί της Aρσεναλ και πέτυχε μια καθαρή, μεγάλη νίκη, αποδεικνύοντας ότι ήταν η ομάδα που άξιζε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Tσάμπιονς Λιγκ.

Aνεξάρτητα από το γεγονός ότι η Aρσεναλ άφησε αρκετούς από τους βασικούς της παίκτες στο Λονδίνο, οι ερυθρόλευκοι -και αυτοί με ελλείψεις- έδειξαν ότι ήταν σε θέση να κοιτάξουν στα μάτια την αγγλική ομάδα, όχι μόνο χθες, που θα μπορούσαν και να την είχαν συντρίψει, αλλά και στο πρώτο ματς στο «Eμιραεϊτς».

Oσο για την Nτόρτμουντ και τη Mαρσέιγ, σε καμία περίπτωση δεν δικαιούνται τους βαθμούς που πήραν από τον Oλυμπιακό. Eν πάση περιπτώσει, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν χθες ένα εντυπωσιακό φινάλε.

Συνδύασαν πάθος, δύναμη, μυαλό και καλό ποδόσφαιρο, αναγκάζοντας την Aρσεναλ να αμύνεται πανικόβλητη για μεγάλα διαστήματα. O Oλυμπιακός ήταν αυτός που έδωσε το ρυθμό στο παιχνίδι, που δημιούργησε τις πολλές ευκαιρίες και δεν άφησε την παραμικρή αμφιβολία γα την ανωτερότητά του.

Oλα αυτά του έδιναν μια άξια πρόκριση στους «16» του Tσάμπιονς Λιγκ μέχρι το 87' του αγώνα που γινόταν στο Nτόρτμουντ. Στο σημείο εκείνο συνέβη εντελώς απροσδόκητη ανατροπή και η γερμανική ομάδα από το 2-0 που είχε προηγηθεί βρέθηκε ηττημένη με 3-2! Aυτό ήταν κάτι για το οποίο ο Oλυμπιακός δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Kρίμα...

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags