Facebook Pixel "Κάποιοι μας πέρασαν θηλιά στον λαιμό!"
| 2011-12-07 16:15:00

"Κάποιοι μας πέρασαν θηλιά στον λαιμό!"

"Κάποιοι μας πέρασαν θηλιά στον λαιμό!"

Με... γλαφυρό τρόπο παρουσίασε ο Τζιμπούρ τα συναισθήματα που είχε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του μετά το τέλος του ματς με την Άρσεναλ. "Πληρώσαμε την ήττα από τη Μαρσέιγ".

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε στο gazzetta.gr μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο "Γ. Καραϊσκάκης" και σχολίασε πως η χθεσινή νίκη δεν αποζημίωσε τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Συμπληρώνοντας, μάλιστα, πως οι "ερυθρόλευκοι" απόδειξαν ότι είναι μεγάλη ομάδα: «Το συναίσθημα είναι τραγικό... Αισθανόμαστε σαν κάποιος να μας έχει περάσει μία θηλιά στο λαιμό...

Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να διαχειριστούμε και να αποδεχθούμε αυτό που συνέβη... Τα δώσαμε όλα απέναντι στην πιο ποιοτική ομάδα του ομίλου, παλέψαμε σκληρά μέχρι το τέλος και πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, αλλά το θέμα είναι ότι δεν αποζημιωθήκαμε... Έστω κι αν καταφέραμε να προκριθούμε στο Europa League, η 3η θέση δεν μας ικανοποιεί... Το κρίμα είναι μεγάλο και τελικά η ήττα της πρεμιέρας από την Μαρσέϊγ μας ακολούθησε μέχρι το τέλος και μας κόστισε ακριβά... Το μόνο για το οποίο μπορώ να χαμογελάσω αυτή τη στιγμή είναι η εξαιρετική εικόνα που παρουσιάσαμε μετά αυτό το πρώτο παιχνίδι... Τιμήσαμε τα χρώματα και τη φανέλα του Ολυμπιακού και αποδείξαμε στον κόσμο μας ότι είμαστε μεγάλη ομάδα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags