Facebook Pixel Μειώθηκε η ποινή του Ρούνεϊ!
| 2011-12-08 15:00:00

Μειώθηκε η ποινή του Ρούνεϊ!

Μειώθηκε η ποινή του Ρούνεϊ!

Η έφεση του Γουέιν Ρούνεϊ έπιασε τόπο, με την ποινή του ενόψει Euro 2012 να μειώνεται στις δύο αγωνιστικές.
 

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έδωσε μαζί με τον Φάμπιο Καπέλο και έναν ...στρατό από δικηγόρους το παρών στη Νιόν της Ελβετίας, όπου ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής κατέθεσε τους λόγους για τους οποίους ισχυρίστηκε ότι η ποινή των τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για την αποβολή στο ματς με το Μαυροβούνιο ήταν υπερβολική.

Τελικά, η επιτροπή αποφάσισε ότι τα επιχειρήματά του στέκουν και αποφάσισε να μειώσει σε δύο αγωνιστικές την ποινή του, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι στη διάθεση του Καπέλο για το τελευταίο ματς των ομίλων με αντίπαλο την Ουκρανία, αλλά θα χάσει αυτά με Γαλλία και Σουηδία.

Όπως τόνισε άνθρωπος της UEFA, η ποινή για την τρίτη αγωνιστική θα επανέλθει μόνο αν ο Ρούνεϊ αποβληθεί ξανά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, είτε με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ είτε με της Αγγλίας.

Ο τεχνικός διευθυντής της Αγγλίας, Άντριαν Μπέβινκτον δήλωσε στο Sky Sports: "Η παρουσία του Γουέιν εδώ ήταν πολύ σημαντική, οπότε θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Ντέιβιντ Τζιλ και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που τον άφησαν να δώσει το παρών.

Ο Γουέιν επίσης συμφώνησε να στηρίξει κάποια στιγμή ένα πρόγραμμα της UEFA και περιμένουμε να το κάνει όταν θα βρίσκεται με την Εθνική, ώστε να μην έχει αντίκτυπο στην Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ. Η επιτροπή τα έλαβε όλα υπόψη της. Άκουσαν τα στοιχεία του Ρούνει και του Καπέλο και είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα".

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags