Facebook Pixel Ευχαριστημένος και προσγειωμένος ο Πεπ
| 2011-12-11 04:15:00

Ευχαριστημένος και προσγειωμένος ο Πεπ

Ευχαριστημένος και προσγειωμένος ο Πεπ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την νίκη της Μπαρτσελόνα με 3-1 μέσα στο Μπερναμπέου, ωστόσο δεν έκρυψε ότι το πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές στον πάγκο και ανησύχησε πολύ μετά το γρήγορο γκολ του Μπενζεμά, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην Ρεάλ για την εμφάνισή της.

«Στα πρώτα 15 λεπτά η Ρεάλ ήταν καλύτερη και της αξίζουν συγχαρητήρια. Ξέραμε πως θα δεχτούμε πίεση στο ξεκίνημα του αγώνα. Κανένα ματς στο Μπερναμπέου δεν είναι εύκολο. Φοβήθηκα πως το γρήγορο γκολ του Μπενζεμά θα μας στοίχιζε, αλλά ευτυχώς αυτό δε συνέβη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου».

Στη συνέχεια ο Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκαθάρισε ότι αυτή η ήττα δεν πρόκειται να ρίξει την ψυχολογία της Βασίλισσας και θα δώσει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος: «Δεν πιστεύω πως η Ρεάλ θα καταρρεύσει μετά από αυτή την ήττα, όπως δεν πίστευα πως και μία δική μας ήττα σε αυτό το μας θα μας στοίχιζε τον τίτλο. Έχουμε ένα ματς περισσότερο και θα παραμείνουν ο μεγαλύτερός μας ανταγωνιστής για το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags