Facebook Pixel Αυτοί διψούν για βραβεία
| 2011-12-15 14:25:00

Αυτοί διψούν για βραβεία

Αυτοί διψούν για βραβεία

Είναι ολοφάνερη η δυσφορία από πλευράς μπασκετικού Παναθηναϊκού για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του ΠΣΑΤ για τους κορυφαίους της χρονιάς. Γράφει ο Στράτος Σεφτελής.

Προφανώς, δεν άρεσε που η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ελλάδας ομάδα του τριφυλλιού, ο ηγέτης της Διαμαντίδης και ο «κουμανταδόρος» της Ομπράντοβιτς δεν ήταν μέσα στα πρώτα βραβεία, τα οποία σάρωσε ο υγρός στίβος, αλλά και ο κόουτς της Εθνικής ποδοσφαίρου, Φ. Σάντος!

Δεν στέκομαι στις επιθέσεις μερικών νεόκοπων οπαδών (κατά δήλωσή τους) που προσπαθούν να νομιμοποιήσουν τον ακραίο οπαδισμό τους κάτω από την ψευδεπίγραφη ταμπέλα «δημοσιογράφος». Η ουσία είναι στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Μια ομάδα, που εκπροσωπεί μια τεράστια προσπάθεια επί δύο δεκαετίες περίπου, με τα έξι ευρωπαϊκά. Βεβαίως, από την άλλη, Παναθηναϊκός και Ομπράντοβιτς γύρισαν την πλάτη στη γιορτή της Δευτέρας, επειδή είχαν... προπόνηση! Και δεν είναι η πρώτη φορά που υποπίπτουν σε παρόμοιο ολίσθημα.

Το έχουν ξανακάνει. Από την άλλη: Οταν ψηφίζει κάποιος, τα βάζει όλα στη ζυγαριά. Και το πρώτο που μετράει, πέρα από το μέγεθος της επιτυχίας, είναι η αξία που θα έχει αυτή η βράβευση για τον κορυφαίο. Ο ΠΑΟ έχει δείξει, με τη στάση του στο παρελθόν, ότι δεν το βάζει ως προτεραιότητα. Προτιμάει την προπόνηση. Για τη Λιμπερτά, τα κορίτσια του πόλο, τον Γιαννιώτη και τους προπονητές τους είναι χρυσάφι. Ολων τις καταθέσεις να μαζέψεις δεν θα κάνουν ούτε το 1% αυτών που έχει στα βιβλιάριά του ο Διαμαντίδης. Σωστά;...

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags