Facebook Pixel Έλα …Κλέιτον στον τόπο σου!
| 2011-12-17 13:00:00

Έλα …Κλέιτον στον τόπο σου!

Έλα …Κλέιτον στον τόπο σου!

Ποιος να το έλεγε πριν από έναν χρόνο πως ο Παναθηναϊκός θα σκεφτόταν να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κλέιτον και ο Βραζιλιάνος θα έκανε... νερά!

Ξέρετε τι έφτασε στα αυτιά του σκύλου, για τις προθέσεις του Βραζιλιάνου χαφ για το μέλλον του; Πως θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί, παρότι στην Ελλάδα έχει πολλά που τον κρατάνε. Όπως η επιχείρηση που έχει εδώ και ένα-δύο χρόνια, για παράδειγμα.

Παρόλα αυτά εμφανίζεται δυσαρεστημένος από το γεγονός πως κανένας από την ομάδα δεν του έχει μιλήσει για πιθανή ανανέωση στο συμβόλαιό του, σε μία χρονιά που από την περίοδο της προετοιμασίας τα δίνει όλα για να αποδείξει πράγματα.

Το ζήτημα, όμως, είναι αν δεν ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το ιδιοκτησιακό, κανένας δεν μπορεί να του μιλήσει με σιγουριά για το αύριο. Τι να κάνει, δηλαδή, ο Γόντικας, που βρίσκεται στην προεδρία; Λες και χρησιμοποιεί δικά του λεφτά ο άνθρωπος. Εδώ δεν έχει γίνει ακόμα κάποια επίσημη κίνηση για τους Λάζαρο και Νίνη, που είναι Έλληνες ποδοσφαιριστές πολλά υποσχόμενοι.

Ίσως κάπου πρέπει να βάλει λίγο νερό στο κρασί του και ο Βραζιλιάνος, γιατί από όσα λέει σε γνωστούς και φίλους μοιάζει πολύ "φορτωμένος"...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags