Facebook Pixel "Χωρίς άγχος κόντρα στο φαβορί για τον τίτλο"
| 2011-12-18 09:06:00

"Χωρίς άγχος κόντρα στο φαβορί για τον τίτλο"

"Χωρίς άγχος κόντρα στο φαβορί για τον τίτλο"

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης είπε ότι ο ΠΑΣ θα παίξει σήμερα χωρίς άγχος κόντρα στον Ολυμπιακό, που είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής":

"Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος, υπό την έννοια ότι γνωρίζουμε τις δυσκολίες του. Θέλουμε να έχουμε καλή παρουσία και από εκεί και πέρα, να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε. Είναι, πάντως, για μας ένα σημαντικό πλεονέκτημα η απουσία του άγχους", είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΠΑΣ.

Για το πρωτάθλημα: "Ο Ολυμπιακός εδώ και ένα μήνα θεωρώ ότι παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα και σίγουρα φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση. Είναι το φαβορί για τον τίτλο. Στην ουσία είναι πρωτάθλημα δύο ομάδων, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Το ζήτημα είναι ποιος από τους δύο θα αντέξει μέχρι τέλους".

Για τον ΠΑΣ: "Αυτή τη στιγμή, κοιτάζοντας τη βαθμολογία, βρισκόμαστε σίγουρα σε χειρότερη θέση, βάσει χρονικών δεδομένων. Είναι όμως, τελείως διαφορετική η κατάσταση σε ό,τι έχει να κάνει με την οργάνωση των ομάδων, καθώς βλέπουμε πολλές ομάδες στην ίδια... μοίρα, με πολλά προβλήματα και χωρίς σημαντικές διαφορές στη βαθμολογία".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags