Η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης -λόγω του αποτελέσματος και μόνο- μοιάζει εύκολη και άνετη. Σωστά, μόνο λόγω αποτελέσματος, διότι βάσει της απόδοσης τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα για το «τριφύλλι».

Ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε ένα τεράστιο κενό που δημιουργήθηκε στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟ από το γρήγορο 1-0 του Λέτο μέχρι και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Είχε δύο δοκάρια και κάμποσες ευκαιρίες για να μπει γερά στο ματς (σούπερ άτυχος ο Σολάκης), βρήκε απέναντί του τον Καπίνο που και πάλι κατέβασε τα ρολά στο τέρμα του και γενικώς έπεσε σε ξέρα, ενώ δικαιούνταν κάτι παραπάνω.

Σε πλήρη αντίθεση με τη ροή του ματς, ο Παναθηναϊκός κάνει το 2-0 με τον Μπουμσόνγκ και ουσιαστικά καθάρισε το ματς. Και όλα αυτά σε ένα βράδυ που κινήθηκε στη μετριότητα, με πολλά προβλήματα ανάπτυξης κατά διαστήματα και αρκετά προβληματική αμυντική αντίδραση.

Είχε, όμως, τον Λέτο που σε δύο τρεις (καθοριστικές για την εξέλιξη του αγώνα) φάσεις έδειξε γιατί μέχρι τώρα θεωρείται και είναι το πιο «καυτό» όνομα του πρωταθλήματος. Με 14 γκολ ήδη στο ενεργητικό του και με ηγετική παρουσία στα περισσότερα ματς της ομάδας του, αναδεικνύεται σε καθοριστικό παράγοντα για την εκτίναξη του ΠΑΟ.

Σε προηγούμενες σεζόν οι «πράσινοι» στην κακή τους μέρα εύκολα έπεφταν στη... μαύρη τρύπα και αποχωρούσαν με μια ξεγυριστή γκέλα στις πλάτες, φαίνεται πως αυτή η «αρρώστια» φέτος δεν τον κατατρέχει, με αποτελέσμα να μαζεύει δεξιά κι αριστερά τρίποντα που στην τελική σούμα θα του φανούν άκρως απαραίτητα.

Πηγή: Goal