Facebook Pixel Ο Στυλιάδης κάλυψε Στυλιάρα!
| 2011-12-18 21:25:00

Ο Στυλιάδης κάλυψε Στυλιάρα!

Ο Στυλιάδης κάλυψε Στυλιάρα!

Σαν να μην την είδε καλά η NOVA τη φάση που ο Μέγερι γκρέμισε τον Λίλα στην περιοχή του Ολυμπιακού και ο διαιτητής Στυλιάρας δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σαν να τα ...μάσησε ο περιγράφων Άγγελος Στυλιάδης, ο οποίος πέρυσι είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Καβάλα, όταν μετά τα σχόλιά του σε δύσκολες φάσεις είχε δεχθεί την ...επίσκεψη του Γιώργου Βαρδινογιάννη στα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της μετάδοσης.

Η φάση δεν ήταν τόσο εύκολη όσο την παρουσίασε η NOVA. Ο Λίλα, ο οποίος καλύπτεται στο ξεκίνημα της φάσης (ο παίκτης που είναι οφσάιντ δεν μπαίνει στη φάση) τσιμπάει την μπάλα, την περνάει πάνω από τον Μέγερι κι εκείνος πέφτει στα πόδια του και τον γκρεμίζει. Πιο πολύ με πέναλτι έμοιαζε κι όχι με εκείνο το "ακούμπησε την μπάλα ο Μέγερι" που έλεγε ο Στυλιάδης, καλύπτοντας τον παραλίγο συνεπώνυμο διαιτητή Στυλιάρα.

Εμείς δεν είμαστε καθηγητές διαιτησίας για να πούμε αν υπήρχε όντως πέναλτι και αποβολή, ωστόσο η φάση αυτή, που σίγουρα θα συζητηθεί, άξιζε σίγουρα μεγαλύτερης ανάλυσης και καλύτερης αντιμετώπισης...

Διαβάστε επίσης:

"Ντου" από Καπετάνιο για το "δεν ήταν πέναλτι"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags