Facebook Pixel Τσίκινης: "Πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ"
| 2011-12-19 09:04:00

Τσίκινης: "Πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ"

Τσίκινης: "Πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ"

Μετά τον Περικλή Βασιλάκη και ο Ηρακλής Τσίκινης λέει πως ήταν πέναλτι του Μέγερι στον Λίλα στο Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα. "Αλλά ήταν δύσκολη φάση", προσθέτει.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στο "gazzetta on air":

"Bλέποντας το παιχνίδι στην κανονική ροή της μετάδοσης λέω πως η φάση του Λίλα δεν είναι ούτε οφσάιντ ούτε πέναλτι. Ξαναβλέποντας όμως τη φάση στο ριπλέι λέω ότι είναι πέναλτι γιατί υπάρχει ανατροπή. Κι εδώ όμως δικαιολογώ τον διαιτητή γιατί είναι μια πολύ δύσκολη φάση.

Δεν πρέπει να πυροβολούμε τους διαιτητές, πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους, όπως κάνουν στο εξωτερικό. Δεν είναι τυχαίο ότι στο εξωτερικό διαπρέπουν. Εδώ η πίεση είναι τρομακτική. Θα πρέπει και οι παράγοντες να κατεβάσουν τους τόνους και να βοηθήσουν σε αυτή τη κατεύθυνση".

Και επανέλαβε: "Ο δεύτερος παίκτης που είναι σε θέση οφσάιντ δεν έχει άμεση συμμετοχή να πάρει τη μπάλα και να παίξει. Δεν έχει σημασία αν κάνει κίνηση προς την μπάλα. Το πέναλτι πάντως, είναι μια φάση που ακόμη κι εγώ που την έβλεπα από την τηλεόραση, άλλο είδα στην κανονική ροή και άλλο στο ριπλέι, άρα καταλήγω στο ότι: Ναι, είναι πέναλτι. Είναι όμως μια πολύ δύσκολη φάση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Έκανε πέναλτι ο Μέγερι", λέει ο Βασιλάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags