Facebook Pixel Μέχρι και με τον ...Βασιλάκη τα έβαλε ο Σάββας! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-12-20 09:21:00

Μέχρι και με τον ...Βασιλάκη τα έβαλε ο Σάββας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέχρι και με τον ...Βασιλάκη τα έβαλε ο Σάββας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν σταματάει με τίποτα τις δηλώσεις ο Σάββας Θεοδωρίδης... Τώρα τα βάζει και με τους τηλεκριτικούς διαιτησίας. "Ούτε γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού να ήταν", είπε για τον Περικλή Βασιλάκη!

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ο κύριος Βασιλάκης είδε ένα πέναλτι φάντασμα. Με αυτά που λέει πυροδοτεί το ποδόσφαιρο, ενώ είπε και στους διαιτητές να προσέχουν τον Λέτο γιατί άφησε να εννοηθεί ότι είναι λεπτεπίλεπτος παίκτης και τέτοια πράγματα. Ούτε γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού να ήταν ο Βασιλάκης και να τα έλεγε αυτά τα πράγματα.

Το μόνο που έχω να του υπενθυμίσω σε ένα ματς που διαιτήτευσε στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό που δεν έδωσε τρία πέναλτι εις βάρος του Παναθηναϊκού και ο Βουλινός, ο τότε πρόεδρος του ΠΑΟΚ, είχε βάλει τη φωτογραφία του στα αποδυτήρια της Τούμπας για δύο χρόνια και από κάτω είχε μια ωραία λεζάντα.

Δεν θα σας πω τι έγραφε ακριβώς. Ας ψάξετε να το μάθετε. Ας αφήσει ο κύριος Βασιλάκης όλα τα άλλα. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να μην ασχολείται με τη διαιτησία, γιατί κάνει κακό και στους νέους διαιτητές".

Ιδού και όσα είπε ο Βασιλάκης που πείραξαν τον Θεοδωρίδη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags