Η πλευρά του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού δηλώνει άγνοια για τα σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης συναντήθηκε δύο φορές με τους εκπροσώπους των επενδυτών και υπέγραψαν μέχρι και προσύμφωνο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal", το απόγευμα της Κυριακής οι δύο πλευρές είχαν μια συνάντηση γνωριμίας, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας παρόντες ήταν και οι δικηγόροι, με την πλευρά του fund να ξεκαθαρίζει πως δεν επιθυμεί άσκηση συνδιοίκησης στο μεσοδιάστημα!
Πάντως, ο Τζίγκερ διαψεύδει και για το ταξίδι στο Ριάντ, αλλά δεν επιβεβαιώνεται και τη συνάντηση. Μάλιστα, η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη απορούσαν με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αφού δεν υπήρξε κάτι, και εξέφρασαν την απορία τους για το ποιος δίνει τέτοιες πληροφορίες που δεν ισχύουν, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον Βλάση Τσάκα.
Πηγή: Gazzetta.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο