Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο ΣΔΠ Θεσσαλονίκης με αφορμή τα γεγονότα στην Κατερίνη και στον αγώνα Κυπέλλου ΑΕ Ποντίων Κατερίνης - Skoda Ξάνθη, όπου διαιτητής ήταν το μέλος του Συνδέσμου, Δημήτρης Καλόπουλος, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του στον εν λόγω διαιτητή.
Ο Σύνδεσμος διαμαρτύρεται έντονα και καταδικάζει την άνανδρη αυτή συμπεριφορά των είκοσι-τριάντα "αγνώστων" που λίγο προ της λήξεως του αγώνα μπήκαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν στον διαιτητή.
Ελπίζει ότι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη τόσο οι φυσικοί όσο ενδεχομένως και οι ηθικοί αυτουργοί της όλης αυτής αθλιότητας. Η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο και όριο. Ο Σύνδεσμος στηρίζει ανεπιφύλακτα τον Δημήτρη Καλόπουλο και δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα είναι δίπλα του".
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο