Facebook Pixel Αξιοπρέπεια σε ...δύο εκδοχές
| 2011-12-22 12:10:00

Αξιοπρέπεια σε ...δύο εκδοχές

Αξιοπρέπεια σε ...δύο εκδοχές

Η αξιοπρέπεια της διαιτησίας κέρδισε πολλούς πόντους χθες στην Καισαριανή. Ο κ. Βοσκάκης έκανε το αυτονόητο, αυτό που θα συνέβαινε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου αν μια καρέκλα χτυπούσε διαιτητή. Γράφει ο Στράτος Σεφτελής.

Βέβαια, το κέρδος θα ήταν πολύ ευρύτερο αν γηπεδούχος δεν ήταν ο Αστέρας αλλά οποιοσδήποτε «μεγάλος» με την... «καυτή έδρα»!

Μακάρι να έλθει αυτή η στιγμή κάποτε, αν συνεχίζουν μερικοί θεατές να συμπεριφέρονται ως ζώα. Μια μέρα πριν, στην Κατερίνη, η διαιτησία έχασε απίστευτους πόντους στο πρόσωπο του κ. Καλόπουλου. «Μα, τι είναι αυτά που γράφεις;... Είναι δυνατό να χαρακτηρίζεται το θύμα ως παραβάτης;...» θα αναρωτηθεί κάποιος. Φυσικά δεν υιοθετώ το «ντου» των αλητών. Ούτε την αυτοδικία. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Ομως, ο κ. Καλόπουλος κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Με τη διαιτησία του στο «Καραϊσκάκης», ηθελημένα ή όχι (ο Θεός θα τον κρίνει και η συνείδησή του), δεν άφησε τίποτα όρθιο με τις αποφάσεις του. Η πιο απλή κίνηση που θα έπρεπε να κάνει θα ήταν να μην ξαναπατήσει σε γήπεδο. Δεν το έκανε. Οπως δεν το έκανε και τώρα που εξόφθαλμα μεταχειρίζονται κάποιοι την επιστροφή του για να... «περάσουν μηνύματα», όπως πιστεύουν οι φίλαθλοι. Ο κ. Καλόπουλος πρέπει εντός της ημέρας να υποβάλει δήλωση αποχώρησης. Θα είναι τεράστιο καλό -έστω και φοβερά καθυστερημένο- στο ποδόσφαιρο και στον εαυτό του. Ας πάψει να δίνει ερείσματα σε αλήτες για αυτοδικία.

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags