Η «La Provence» αναφέρει: «Μετά τον Αντρέ Πιερ Ζινιάκ ένας ακόμα παίκτης της Ολιμπίκ είναι έτοιμος να φύγει τις επόμενες εβδομάδες. Είναι ο Λούτσο Γκονζάλες. Για την ώρα, για τον Αργεντινό υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, όμως η ομάδα του Πειραιά η οποία επιχείρησε να πάρει τον Ζινιάκ το περασμένο καλοκαίρι, δεν μπορεί να αντέξει το βάρος των οικονομικών απαιτήσεων του Ελ Κομαντάντε».

Η «le10sport» με τη σειρά της γράφει: «Ο Λούτσο Γκονζάλες θα αποφασίσει για το μέλλον του σύντομα. Μία μόνο ομάδα φαίνεται πως του έχει προσφέρει τη σανίδα σωτηρίας. Ο Λούτσο θα συνεχίσει εκτός Ολιμπίκ Μαρσέιγ. Ο Αργεντινός δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μελλοντικό προορισμό του και αυτό οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι για τις υπηρεσίες του.

Το υψηλό του κασέ δεν το επιτρέπει. Η Μάλαγα, η Ρόμα και η Άρσεναλ ήταν ομάδες που τον ήθελαν το καλοκαίρι αλλά τώρα φαίνεται πως δεν ασχολούνται μαζί του. Η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι μια αξιόπιστη λύση. Ο Ολυμπιακός πράγματι ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του, όμως το μόνο πρόβλημα για την ελληνική ομάδα είναι ότι δεν μπορεί να του καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιο».

Πηγή: Gazzetta.gr