Facebook Pixel Με το Τριφύλλι στην καρδιά ο Ρότσα
| 2011-12-23 11:10:00

Με το Τριφύλλι στην καρδιά ο Ρότσα

Με το Τριφύλλι στην καρδιά ο Ρότσα

Σαν σήμερα πριν 32 χρόνια έκανε το ντεμπούτο του ο Ρότσα στον Παναθηναϊκό, με την ομάδα να έχει γίνει πλέον το σπίτι του.

Ο Ρότσα όλα αυτά τα χρόνια έχει γράψει ιστορία με τον Παναθηναϊκό είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως προπονητής, φτάνοντας δύο φορές στα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. 

«Όταν ήρθα στην ομάδα ήταν να μείνω για τρία χρόνια. Τα τρία έγιναν 32 και πλέον μπορώ να πω ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ζωή μου. Ακόμα κι όταν είχα φύγει από την ομάδα, πάντα η πόρτα μου ήταν ανοικτή για οποιαδήποτε βοήθεια, όπως στην περίπτωση της μεταγραφής του Μπορέλι. Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου. Έχω το δικαίωμα να πω ότι έχω ζήσει τη γιγάντωση του συλλόγου από το 1979 στη νέα εποχή», ήταν τα λόγια του Ρότσα σε αθλητική εφημερίδα.

Όσον αφορά την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες είπε:«Η φιλοσοφία των ακαδημιών του Παναθηναϊκού πρέπει να διατηρηθεί με μεγάλη προσοχή. Το μέλλον ανήκει στα παιδιά και όσα αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό είναι πολύ τυχερά. Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στα διοικητικά, ο σύλλογος πρέπει να συνεχίσει να επενδύει στα νέα παιδιά. Τα αποτελέσματα άλλωστε φαίνονται, αφού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τέσσερις μικροί αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα. Ακολουθούν κι άλλοι παίκτες».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags