Αναλυτικά τα όσα είπε ο τερματοφύλακας του Άρη στο «Άρης FM»:

Για την κλήρωση: «Την πληροφορήθηκα στη διάρκεια της προπόνησης. Αν ήταν στην έδρα μας θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο, έχει χώρους και αυτό είναι καλύτερο, γιατί θα βρούμε χώρους να χτυπήσουμε την αντίπαλη ομάδα. Αν είμαστε σοβαροί θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε την πρόκριση».

Για τις κλειστές άμυνες που βρίσκει μπροστά του ο ΑΡΗΣ: «Όταν παίζεις με μία αντίπαλη ομάδα που κάνει μαζική άμυνα, αν δεν καταφέρεις να σκοράρεις γρήγορα τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Για αυτές τις ομάδες και ο ένας βαθμός είναι καλός, ενώ για εμάς όχι».

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Σε τέτοια παιχνίδια έχεις πάρα πολλά να χάσεις. Σε τέτοια παιχνίδια φαβορί είναι πάντα ο ΑΡΗΣ. Αυτό το εκμεταλλεύεται η αντίπαλη ομάδα, που το παλεύει με νύχια και με δόντια. Αν γινόταν κάτι τέτοιο το κλίμα θα ήταν πολύ άσχημο για όλους μας».

Για τις συνθήκες του χθεσινού αγώνα: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές τώρα που το συζητάμε έχουμε καταλήξει ότι ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι της καριέρας μας. Είχε βροχή, ασταμάτητο αέρα, ένα γήπεδο που ήταν ένας βούρκος. Δεν ξέραμε αν η μπάλα θα σταματήσει, θα συνεχίσει ή θα αλλάξει πορεία. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά ήμασταν αυτοί που έπρεπε και γυρίσαμε το παιχνίδι».

Για το πόσο πιο δύσκολες είναι αυτές οι συνθήκες για έναν τερματοφύλακα: «Είναι ό,τι χειρότερο για ένα τερματοφύλακα. Και ο αντίπαλος τερματοφύλακας όμως παίζει σε τέτοιο γήπεδο οπότε δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Ακούσαμε πολύ σωστά αυτά που είχε να μας πει ο προπονητής μας, καταλάβαμε τι μας ζητούμε, ήμασταν καλύτερη ομάδα από τον Πανθρακικό και βγάλαμε το καλύτερό μας εαυτό. Ξέραμε ότι όσο περνάει η ώρα τα πράγματα θα γινόντουσαν πιο δύσκολα αλά με ένα καταπληκτικό γκολ του Σολτάνι το παιχνίδι ήρθε στα ίσια και χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες. Βοήθησε το χρονικό σημείο που μπήκε το γκολ, μας έδωσε φτερά για τη συνέχεια».

Για το αν υπάρχει έλλειψη ψυχολογίας στην ομάδα: «Αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μία ομάδα. Όταν έχουν έρθει αποτελέσματα που δεν περιμένεις κι έχεις μείνει πίσω όλοι ασχολούνται με το αν ο ΑΡΗΣ είναι κακή ομάδα η όχι και αυτό δεν είναι καλό. Αν έρθουν δύο-τρία καλά αποτελέσματα όλοι θα έχουμε καλύτερη ψυχολογία και θα μπαίνουμε καλύτερα στα ματς».

Για το θεσμό του κυπέλλου: «Αν είμαστε σοβαροί, πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σαν μια γροθιά μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά και το δείξαμε χθες. Αν αυτό συμβαίνει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας: «Δεν το συζητάμε. Μόνο η νίκη είναι στο μυαλό μας και με καθαρό σκορ. Διακοπές δεν έχει για την ομάδα του ΑΡΗ. Είμαστε η μόνη ομάδα που έχει παιχνίδι και το μυαλό είναι μόνο εκεί. Να κάνουμε μετά Πρωτοχρονιά και ακολουθούν δύσκολοι αγώνες, νοκ άουτ παιχνίδι στο κύπελλο, θεωρώ ότι θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θα δείξουμε χαρακτήρα».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Οι προσωπικοί στόχοι συμβαδίζουν με της ομάδας. Όταν πηγαίνω καλά θέλω να πηγαίνει και η ομάδα καλά. Το θετικό είναι ότι οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν τερματοφύλακα. Θέλω να συνεχίσω έτσι αλλά θέλουμε να παίρνουμε και τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι το σημαντικό».

Για το ό,τι δείχνει με δηλώσεις του να αντιλαμβάνεται σε ποια ομάδα βρίσκεται: «Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου, δεν χέω φέρει ποτέ κανέναν σε δύσκολη θέση, έχω άριστη σχέση με τους συμπαίκτες μου και θεωρώ ότι όταν κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται είναι καλό να λέγονται για να ξυπνάμε όλοι και όταν έχω να πω κάτι το λέω μπροστά σε όλους και όχι από πίσω».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ήταν εξαιρετικός και χθες, 90 λεπτά στη βροχή φώναζαν μας βοηθούσαν. Αυτό μας τους οπαδούς μας είναι απίστευτο. Βρίσκονται παντού και δεν τους ενδιαφέρει αν βρέχει η αν χιονίζει. Τους εύχομαι καλά Χριστούγεννα».