Facebook Pixel Το έχει πιάσει το νόημα ο Ζέκα...
| 2011-12-24 09:11:00

Το έχει πιάσει το νόημα ο Ζέκα...

Το έχει πιάσει το νόημα ο Ζέκα...

"O Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα", δήλωσε ο Ζέκα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τους οπαδούς του "τριφυλλιού". Αν και λίγο καιρό στη χώρα μας, το έχει πιάσει το νόημα ο Πορτογάλος...

Οι δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πράσινη":

"Δεν ξεκινήσαμε την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς αποκλειστήκαμε από τα κύπελλα Ευρώπης. Παρόλα αυτά βελτιωθήκαμε και έχουμε εστιάσει στους στόχους μας που είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Αυτά είναι στο μυαλό όλων μας", τόνισε και συνέχισε:

"Από την πρώτη ημέρα που πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα μέχρι τώρα είναι μαγικές οι στιγμές, ζω το όνειρο μου. Όλα είναι τέλεια για μένα και θέλω να γιορτάσω πολλές επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και είμαι ευτυχισμένος που αγωνίζομαι εδώ. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ, ώστε να βγαίνουμε πάντα νικητές από το γήπεδο".

Όσο για τον κόσμο; "Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί, μας βοηθάνε σε κάθε παιχνίδι και είναι στο πλευρό μας", ενώ για το τέρμα που πανηγύρισε έντονα κόντρα στον Ολυμπιακό μέσα στο "Καραϊσκάκης", είπε:

"Το πανηγύρισα έξαλλα γιατί ήταν το πρώτο μου γκολ με τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα στο ντέρμπι και βοήθησα την ομάδα μου να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα".

Τέλος, ο Ζέκα αναφέρθηκε στην γρήγορη προσαρμογή του, αλλά και τον Ούγκο Βιέιρα, τονίζοντας: "Ξέρω ότι είναι ένας από τους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές στην Πορτογαλία. Από κει και πέρα ακούγονται διάφορα ονόματα για όλες τις ομάδες σε κάθε μεταγραφική περίοδο".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags