Facebook Pixel Σκέφτεστε δίδυμο στην άμυνα τον Σαριέγκι με τον Καντέ;
| 2011-12-26 10:28:00

Σκέφτεστε δίδυμο στην άμυνα τον Σαριέγκι με τον Καντέ;

Σκέφτεστε δίδυμο στην άμυνα τον Σαριέγκι με τον Καντέ;

Τι διαβάζουμε, ρε παιδιά, σήμερα στον γαλλικό Τύπο! Η Οσέρ, λέει, ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Τον θέλει ξανά πίσω, μετά από 7,5 χρόνια!

Το γράφει το "footmercato", που μάλιστα φιλοξενεί και δηλώσεις του προέδρου της γαλλικής ομάδας, Ζεράρ Μπουργκουάν, ο οποίος αφήνει ανοιχτό το θέμα:

"Θα γίνουν το πολύ δύο προσθήκες. Μάλλον, η μία θα έχει να κάνει με την άμυνα. Ο προπονητής θα μου μεταφέρει τις εισηγήσεις του, αλλά δεν γνωρίζω αν μέσα σε αυτές θα είναι και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ".

Για σκεφτείτε τώρα να σκάσει όντως καμία πρόταση για τον Γάλλο και να φύγει. Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν θα το πολυσκεφτεί να τον δώσει αφού θα γλιτώσει ένα από τα πιο βαριά συμβόλαια της ομάδας.

Και σκεφτείτε να βγει η χρονιά μετά με δίδυμο Σαριέγκι – Καντέ. Οι δύο γκαφατζήδες μαζί, δηλαδή! Τουλάχιστον τώρα ο ένας στόπερ είναι σταθερός ο Μπουμσόνγκ που προσπαθεί να συμμαζέψει ό,τι μπορεί, αλλά και πάλι η άμυνα έχει τα μαύρα της τα χάλια.

Φανταστείτε, λοιπόν, να φύγει και ο Γάλλος τι έχει να γίνει. Μπάτε σκύλοι αλέστε θα γίνει πίσω ο Παναθηναϊκός! Εκτός, βέβαια, αν αποκτηθεί κανένας στόπερ της προκοπής τώρα τον Γενάρη. Πράγμα χλωμό, αφού λεφτά δεν υπάρχουν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags