Αρκετός ντόρος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα σχετικά με το ενδιαφέρον που δείχνει η Έβερτον για τον απόκτηση του Κώστα Μανωλά.
Στα ταξίδια που φέρεται να έχουν κάνει άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου, για να τον παρακολουθήσουν από κοντά, προστέθηκε προχθές δημοσίευμα του "Skysports", όπου τόνιζε πως ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αποτελεί μεταγραφικό στόχο των «ζαχαρωτών», που σκοπεύουν να τον αποκτήσουν από την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.
Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που συμπαίκτες του προσπάθησαν να μάθουν από τον ίδιο τον Μανωλά κατά πόσο αυτά τα σενάρια έχουν βάση. Ωστόσο, ο ίδιος ο 20χρονος στόπερ, έδειχνε άγνοια για αυτό το ενδιαφέρον και τόνιζε πως μόνο από τα δημοσιεύματα του Τύπου γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Έβερτον.
Βεβαίως, επίσημα ακόμα οι Άγγλοι δεν μπορούν να πλησιάσουν τον Μανωλά, αφού το δικαίωμα αυτό το αποκτούν μετά την Πρωτοχρονιά, όταν και το συμβόλαιό του μπαίνει στο τελευταίο 6μηνο.
Όμως, κρούση δεν έχει γίνει ούτε στην ΑΕΚ για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες πιθανής μεταγραφής, όπως επίσης στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχει φτάσει ακόμα καμία επίσημη πρόταση.
Πηγή: aek365.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο