Facebook Pixel Άρχισαν τα "μπαμ" με Μπουμ;
| 2011-12-27 16:45:00

Άρχισαν τα "μπαμ" με Μπουμ;

Άρχισαν τα "μπαμ" με Μπουμ;

Τάσεις φυγής από τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ανοιχτά ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ! "Θέλω να επιστρέψω στην πατρίδα", δήλωσε. Λέτε να τον ακολουθήσουν κι άλλοι πρωτοκλασάτοι παίκτες;

Οι Πρίγκιπες είναι άφαντοι και στον Παναθηναϊκό τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν. Και όχι απλά παραμένουν αλλά γίνονται και περισσότερα αφού λύση δεν έχει βρεθεί.

Έτσι οι ποδοσφαιριστές έχουν αρχίσει να σκέφτονται αλλού το μέλλον τους. Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, μάλιστα, φαίνεται πρόθυμος να ανοίξει πρώτος την πόρτα της εξόδου!

Με δηλώσεις του στο "Canal +", ο αμυντικός του Παναθηναϊκού δήλωσε ξεκάθαρα ότι θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Οσέρ, απάντησε:

"Δεν γνωρίζω κάτι για την Οσέρ. Είναι απλώς φήμες, αλλά δεν θα είχα πρόβλημα να παίξω ξανά στην Οσέρ. Όπως και να’ χει, ναι! Θέλω να επιστρέψω στη Γαλλία", ήταν το σχόλιο του πολύπειρου σέντερ μπακ.

Είναι, πλέον, προφανές πως αν δεν βρεθεί άμεσα μια λύση στον Παναθηναϊκό ολοένα και περισσότεροι παίκτες θα εκφράζουν την επιθυμία αποχώρησης από την ομάδα.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Σωτήρης Νίνης είναι έτοιμος να συμφωνήσει με ομάδα του εξωτερικού, μια και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. 

Αυτά τα βλέπουν, άραγε, οι ζάμπλουτοι Πρίγκιπες που ετοιμάζουν να κάνουν τον Παναθηναϊκό ...Μπαρτσελόνα και τάζουν ότι θα φέρουν τον ...Μέσι στην ομάδα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags