Facebook Pixel Αυτά παθαίνεις ότι δεν εκμεταλλεύεσαι το σπίτι σου
| 2010-12-22 14:42:00

Αυτά παθαίνεις ότι δεν εκμεταλλεύεσαι το σπίτι σου

Αυτά παθαίνεις ότι δεν εκμεταλλεύεσαι το σπίτι σου

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τους λόγους που ο Ατρόμητος βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και σχολίασε ότι η ομάδα του θα κάνει δύο μεταγραφές τον Γενάρη.

Η φετινή σεζόν δεν διαφέρει αρκετά σε σχέση με την περσινή, αφού ο Ατρόμητος βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία, με τη διαφορά όμως πως φέτος προκρίθηκε στους "8" του Κυπέλλου".

Εκείνο που ξεχωρίζει φέτος ωστόσο είναι το πολύ καλό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα και η αγωνιστική της φιλοσοφία, που έρχεται ως συνέχεια της περσινής χρονιάς.

"Θέλαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και στο Κύπελλο, γιατί την περσινή σεζόν αποκλειστήκαμε από τα Γιάννινα σε αυτή τη φάση. Η πρόκριση ήταν πολύ δύσκολη, γιατί παίξαμε απέναντι σε έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Καβάλα".

Για το πως χειρίστηκε το ματς, o Κ. Δώνης μας είπε:

"Εμείς παίξαμε δυο παιχνίδια μέσα σε τρεις μέρες με την Καβάλα. Αυτό που ξέραμε είναι πως ο αντίπαλος μας γίνεται πολύ επικίνδυνος όταν βρει ανοιχτούς χώρους. Γι' αυτό δεν είναι και τυχαίο που εκτός έδρας παρουσιάζει καλό πρόσωπο.

Όμως τα δυο παιχνίδια ήταν διαφορετικά, άλλο το παιχνίδι στην Καβάλα και άλλο στο Περιστέρι. Αυτό όμως που θέλω να σταθώ είναι πως αγωνίστηκαν δυο πολύ καλές ομάδες, κατά την άποψη μου. Η μία κοίταξε πως να εξουδετερώσει τα ατού της άλλης όμως εμείς δεν αλλάζουμε τη φιλοσοφία του παιχνιδιού μας ανεξαρτήτου αντιπάλου.

Ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Και η Καβάλα είχε 2-3, όμως στο τέλος βγήκαμε εμείς νικητές".

"Δεν εκμεταλλευτήκαμε το σπίτι μας"

Για το αν θα άλλαζε την πρόκριση με την Καβάλα με βαθμούς στο πρωτάθλημα, μας τόνισε:

"Η ευθύνη που βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση οφείλεται αποκλείστηκα στα λάθη που κάναμε σε αρκετά παιχνίδια στην έδρα μας στα τελευταία λεπτά. Είχαμε πολλά σοβαρά λάθη με συνέπεια σε αγώνες όπως με τον Ηρακλή, τον Εργοτέλη, την Ξάνθη και τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν θα πω οκτώ πόντους, αλλά τουλάχιστον τέσσερις τους δικαιούμαστε βάση απόδοσης.

Αυτό πληρώσαμε. Δεν εκμεταλλευτήκαμε το σπίτι μας".

Κλείνοντας για το μεταγραφικό σχεδιασμό του Ατρόμητου, ο κ. Δώνης μας αποκάλυψε:

"Είναι πολύ δύσκολο να βρεις έτοιμους ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο. Πιστεύω όμως πως θα κάνουμε 1-2 κινήσεις ακόμα. Αυτή τη στιγμή έχουμε κλείσει μόνο τον Ιτάνζ και βρισκόμαστε σε αναζήτηση στόχων".

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags