Facebook Pixel "Δάσκαλε που με δίδασκες... "
| 2011-12-30 09:36:00

"Δάσκαλε που με δίδασκες... "

"Δάσκαλε που με δίδασκες... "

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ο Ζέκα, που σχολιάσε πως σκέφτεται συνεχώς την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό...

«Αυτός μου έδωσε το χέρι για να πάω στον Παναθηναϊκό. Με βοήθησε πάρα πολύ. Σε πέντε μήνες έχω μάθει περισσότερα απ' όλα τα χρόνια που έπαιζα ποδόσφαιρο. Σε θέματα τακτικής, πώς να διαβάζω το παιχνίδι. Είναι χωρίς αμφιβολία ο προπονητής που μου έχει διδάξει τα περισσότερα. Δεν κάνω πάντα αυτό που θέλει, αλλά πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα φτάσω εκεί που αυτός επιθυμεί. Αλλά μέχρι τώρα έχω κάνει πράγματα που τον έχουν αφήσει ικανοποιημένο», σχολίασε στη "Record" ο 23χρονος άσος.

Για το πρωτάθλημα: «Ειλικρινά το σκέφτομαι κάθε μέρα. Οταν πηγαίνω στην προπόνηση και στους αγώνες. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο γιατί έχουμε μεγάλους αντιπάλους όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, είμαστε σε καλή θέση. Εξαρτάται μόνο από εμάς για να φτάσουμε σε αυτόν τον στόχο».

Για την καριέρα στον ΠΑΟ: «Νομίζω ότι το πρόσημο είναι θετικό. Πριν λίγο καιρό έπαιζα στην Κάσα Πία και τώρα είμαι σε έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Η δουλειά μου αναγνωρίστηκε και χωρίς αυτήν δεν θα είχα φτάσει έως εδώ. Ήμουν τυχερός γιατί με εκτιμούσαν οι προηγούμενοι προπονητές μου».

Για τις μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας: «Δεν αισθάνομαι πληγωμένος, γιατί είναι δύσκολο να αγωνιστείς σε Μπενφίκα, Πόρτο, Σπόρτινγκ. Για μένα ήταν σημαντικότερο να παίξω στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να εξελιχθώ και μία μέρα ποιος ξέρει, ίσως επιστρέψω στην Πορτογαλία σε μία από τις τοπ ομάδες της χώρας».

Για το γκολ που έχει πετύχει: «Το γκολ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είναι σαν το Μπενφίκα-Σπόρτινγκ, αλλά πιο έντονο».

Για το ενδεχόμενο κλήσης στην εθνική Πορτογαλίας: «Είναι ένα όνειρο. Μπορεί να έχω μία ευκαιρία να δείξω την αξία μου, αλλά σε βάθος χρόνου. Η Εθνική είναι στο ευρωπαϊκό κι έχει φανταστικούς ποδοσφαιριστές στη θέση που αγωνίζομαι, όμως δουλεύω με στόχο να φτάσω εκεί».

Για τον Βιεϊρίνια: "Είναι το σύμβολο του ΠΑΟΚ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags