Facebook Pixel Πετρόπουλος τώρα, Καραγκούνης μετά!
| 2011-12-30 10:00:00

Πετρόπουλος τώρα, Καραγκούνης μετά!

Πετρόπουλος τώρα, Καραγκούνης μετά!

Ο Κωστένογλου βολιδοσκοπεί τις προθέσεις του Γιώργου Καραγκούνη για το καλοκαίρι.

Είναι δεδομένο πως με τα οικονομικά και μετοχικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ το τελευταίο πράγμα που μπορεί να σκέφτονται οι «κιτρινόμαυροι» είναι οι μεταγραφές.

Ο Νίκος Κωστένογλου μάλιστα είχε ξεκαθαρίσει αμέσως μετά το ματς με τον Ατρόμητο πως θα ήταν ανήθικο εκ μέρους του, αν δεν λυθεί το οικονομικό πρόβλημα και δεν πληρωθούν οι παίκτες, να ζητήσει ενίσχυση. «Είναι σημαντικό να υπάρχει υγιές κλίμα στα αποδυτήρια και ας έχουμε λιγότερες επιλογές» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά και παραμένει συνεπής στη θέση του.

Ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να κάνει προγραμματισμό για το μέλλον και να προσπαθεί εν όψει καλοκαιριού να βολιδοσκοπήσει προθέσεις παικτών που θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να ντυθούν στα κιτρινόμαυρα. Και μια από αυτές φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Καραγκούνης. Δεν είναι τυχαίο πως προ ημερών ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε με τον 34χρονο μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού, με τον οποίο διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις εκτίμησης και αλληλοσεβασμού, σε μια προσπάθεια να δει τι σκέφτεται για το μέλλον.

Βλέπετε, το συμβόλαιο του Κάρα εκπνέει το καλοκαίρι, η παραμονή του στην Παιανία θεωρείται με τα υπάρχοντα δεδομένα σχεδόν απίθανη και η περίπτωσή του ταιριάζει κουτί στην Ενωση, που αναζητά μια ισχυρή προσωπικότητα και έναν έμπειρο παίκτη που μπορεί να δώσει βοήθειες, με δεδομένο ότι το αν θα συνεχίσουν οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος και Καφές παραμένει αμφίβολο.

Βεβαίως, το ότι οι δύο άνδρες συνομίλησαν δεν σημαίνει αυτόματα πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται να κάνει τη διαδρομή από την Παιανία στα Σπάτα. Ισα ίσα που ο ίδιος παρουσιάζεται εξαιρετικά επιφυλακτικός σε μια τέτοια προοπτική, καθώς έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις από το εξωτερικό και θεωρεί πως μπορεί να διεκδικήσει ένα καλό συμβόλαιο (προφανώς όχι το 1 εκατ. ευρώ που παίρνει από τον Παναθηναϊκό), που με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορεί να του προσφέρει η ΑΕΚ. Επειδή όμως στο ποδόσφαιρο όλα ανατρέπονται, δεν αποκλείεται στη θερινή μεταγραφική περίοδο να γίνει η έκπληξη, κάτι που θα φανεί συν τω χρόνω...

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags