Facebook Pixel "Σε πιστέυουμε"
| 2011-12-30 13:30:00

"Σε πιστέυουμε"

"Σε πιστέυουμε"

Να μην ακούει τίποτα από όσα λέγονται προτρέπουν τον Μπάλας Μέγιερι ο Βαλβέρδε και ο Ράντος, δείχνοντας έτσι την στήριξή τους στον Ούγγρο τερματοφύλακα.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για τερματοφύλακα που θα «πλαισιώσει» τον Μπάλας Μέγιερι στο ρόστερ της ομάδας, με δεδομένη πλέον την αποχώρηση του Φράνκο Κοστάντσο. Σε αντίθεση με το τι μπορεί να έχει βγει προς τα έξω, στο Λιμάνι και εμπιστεύονται τον Ούγγρο και θέλουν να τον στηρίξουν, όμως ταυτόχρονα πρέπει να είναι και καλυμμένοι στη συγκεκριμένη θέση. Άλλωστε δεν υπάρχει κανένα ρόστερ στον κόσμο με δύο μόνο τερματοφύλακες…

Αν ο Ολυμπιακός μπορούσε να αποκτήσει τον Καμενί με μικρό κόστος θα το έκανε, αφού θα ήταν «ευκαιρία» για έναν γκολκίπερ έμπειρο και με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου. Ωστόσο, η περίπτωσή του δείχνει να «παγώνει» λόγω κόστους κι έτσι ο σύλλογος στρέφεται σε άλλους είδους λύση, πιθανώς με την απόκτηση του Μιχάλη Σηφάκη.

Στο Λιμάνι θεωρούν έτσι ότι και ο Μέγιερι θα επωφεληθεί από αυτή την κίνηση, καθώς ο υγιής ανταγωνισμός σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό είναι απολύτως απαραίτητος.

Προκειμένου λοιπόν να προλάβουν καταστάσεις, Βαλβέρδε και Ράντος ζήτησαν από τον 20χρονο τερματοφύλακα να μην ασχολείται με τη μεταγραφολογία που αφορά στη θέση του και να μείνει προσηλωμένος στη δουλειά του: «Δεν πρέπει να ασχολείσαι με όλα λέγονται, αλλά να κάνεις τα πάντα για να είσαι καλύτερος», του λένε συνεχώς στου Ρέντη και αυτός δείχνει να έχει τη σωστή νοοτροπία: «Είναι θέμα της ομάδας τι θα κάνει στις μεταγραφές, εγώ κάνω αυτό που ξέρω κάθε μέρα», έλεγε χαρακτηριστικά ο Μέγιερι.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags