Facebook Pixel Ψάχνουν… κελεμπία στα μέτρα του!
| 2011-12-31 12:00:00

Ψάχνουν… κελεμπία στα μέτρα του!

Ψάχνουν… κελεμπία στα μέτρα του!

Να πάρει σάρκα και οστά το ενδιαφέρον από την Αραβία για τον Πάντελιτς περιμένουν στο Λιμάνι, που σκέφτονται το «value for money» στην τελική αντεπίθεση σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Η αλήθεια είναι πως ο Σέρβος «φονιάς» ήρθε στον Ολυμπιακό χωρίς να χρειαστεί να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» χρήματα σε κάποια ομάδα για την απόκτησή του. Με υψηλό συμβόλαιο μεν, αλλά τα χρήματα του τα έχει βγάλει και με το παραπάνω, αν αναλογιστεί κανείς το χρόνο συμμετοχής που έχει στα παιχνίδια των πρωταθλητών και τα γκολ που πετυχαίνει.

Στα αυτιά των ανθρώπων της διοίκησης, όμως, έχει φτάσει πως ομάδες της Αραβίας θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον παίκτη και είναι έτοιμες να προσεγγίσουν τους Πειραιώτες. Με τα χρήματα να… ρέουν άφθονα, μία επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του Πάντελιτς θα βάλει σε σκέψεις τους «ερυθρόλευκους», ειδικά από τη στιγμή που ο Βαλβέρδε δεν πολυγουστάρει τον Σέρβο.

Το «value for money», όπως λένε χαρακτηριστικά κάποιοι στην πλατεία Αλεξάνδρας, δεν μπορεί να το ξεχάσει εύκολα κάποιος. Γιατί στην ηλικία που είναι ο Πάντελιτς, με τους Τζιμπούρ και Μιραλάς βασικούς και τον Μήτρογλου να περιμένει την επιστροφή του το καλοκαίρι στο Λιμάνι, δύσκολα θα βρει νέο συμβόλαιο την επόμενη σεζόν από τον Ολυμπιακό.

Ενώ αν πουληθεί τώρα, αν υπάρξει βέβαια επίσημη πρόταση, οι «ερυθρόλευκοι» θα βγουν δίχως άλλο κερδισμένοι οικονομικά. Αγωνιστικά, όμως; Γιατί τώρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία σε όλες τις διοργανώσεις και ο Μάρκο έχει δείξει πως μία ευκαιρία του φτάνει για να βάλει δύο γκολ, μερικές φορές…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags