Facebook Pixel Face Control στο 2011!
| 2011-12-31 13:00:00

Face Control στο 2011!

Face Control στο 2011!

Λίγο πριν το 2011 μας αποχαιρετήσει για τα καλά. Δείτε τα πρόσωπα που το σημάδεψαν, τόσο από την ελληνική όσο και από την διεθνή αθλητική σκηνή!
 

Αναμφίβολα τα πρόσωπα που «σημάδεψαν» την χρονιά είναι πολλά και το έκαναν για διάφορους λόγους. Το gazzetta.gr συγκέντρωσε δέκα+δέκα προσωπικότητες του αθλητισμού που δεν θα ξεχαστούν εύκολα μετά τα πεπραγμένα τους μέσα στο 2011 και οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- θα συνεχίσουν να μας... απασχολούν για αρκετό καιρό ακόμα! Να σημειώσουμε ότι επειδή ο Βλάσης Τσάκας αποτελεί μια... κατηγορία μόνος του, θα ακολουθήσει ειδικό θέμα!

Εντός...

Δημήτρης Καλόπουλος
«Ταλαιπώρησε» τη χρονιά μέχρι το τέλος της! Ο Καλόπουλος αποτέλεσε τον αρνητικό πρωταγωνιστή στο ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τις αποφάσεις του, έδωσε αφορμή για ποικίλα σχόλια το καλοκαίρι, όταν έσκασε η βόμβα με τα σκάνδαλα των στημένων αγώνων και το όνομά του ακουγόταν στις κασέτες της ΕΥΠ, ενώ πάνω που ο θόρυβος γύρω από το όνομά του ακούστηκε ξανά, έκανε ξανά το «μπαμ»! Οι... δικαστές της ΚΕΔ αποφάσισαν να τον επαναφέρουν, δέχτηκε επίθεση στο πρώτο ματς που σφύριξε μετά την καρατόμησή του και στη συνέχεια αποσύρθηκε ξανά!

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags