Το προφανές είναι πως ο 25χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός με τα 14 γκολ που έχει πετύχε, είναι η "κολώνα" του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, αλλά είναι επίσης γεγονός ότι στα ματς με Άρη και Ολυμπιακό, στα οποία δεν βρήκε δίχτυα, οι "πράσινοι" στο πρώτο ηττήθηκαν και στο άλλο έμειναν σε ισοπαλία. Εντάξει, δύσκολα ματς, αλλά και η στατιστική παίζει το ρόλο της...

Η εξαίρεση είναι στην τρίτη "γκέλα" του "τριφυλλιού" στο πρωτάθλημα, στο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο. Εκεί όπου ο Λέτο διαμόρφωσε το 1-1, όμως ήταν ένας αγώνας "ειδικών συνθηκών", καθώς ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν από πολύ νωρίς με 10 παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα στην άμυνα και αυτό …βγάζει μάτια, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και ποιος θα καλύψει το κενό του Λέτο στο -θεωρητικά- προσεχές εύκολο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, μιας και ο Αργεντινός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών.

Όχι πώς αν με το καλό για τον Παναθηναϊκό περάσει νικηφόρα από το Αγρίνιο κι επιστρέψει ο Λέτο, θα λυθούν όλα τα προβλήματα δια μαγείας.

Μην ξεχνάμε ότι οι "πράσινοι" όλο τον Γενάρη θα παίζουν, για πρώτη φορά φέτος, Τετάρτη-Κυριακή και τότε ο …Ρούντολφ (αν δεν είναι τραυματίας) να βάλει το χέρι του!