Facebook Pixel Να 'ναι καλά ο Αχιλλέας...
| 2012-01-02 14:24:00

Να 'ναι καλά ο Αχιλλέας...

Να 'ναι καλά ο Αχιλλέας...

Είδη πρώτης ανάγκης μοίρασε στους απόρους κρατουμένους του Καταστήματος Κράτησης Ναυπλίου, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν:

Με αισθήματα συγκίνησης και ικανοποίησης επέστρεψε από το Ναύπλιο η αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του "Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937", που μετέφερε τα είδη που συγκεντρώθηκαν για να μοιραστούν στους απόρους κρατουμένους του Καταστήματος Κράτησης Ναυπλίου στις 29 Δεκεμβρίου. Θυμίζουμε, πως αφορμή για την πράξη αυτή, ήταν πρόσφατες δηλώσεις του πρώην προέδρου της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, που περιέγραφε τις άθλιες συνθήκες διαμονής των εγκλείστων και τις τεράστιες ελλείψεις του καταστήματος κράτησης.

Ο σύλλογος δεσμεύεται, πως παρόμοιες ενέργειες θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Όλοι συνειδητοποιούμε πως εισερχόμαστε σε μια δύσκολη και μάλλον μακρά περίοδο οικονομικών δυσκολιών. Η μαζικότητα που προσφέρει ο αθλητισμός και η συσπείρωση φιλάθλων γύρω από λαοφιλή σωματεία, δίνει μια ευκαιρία για κοινωνικά μηνύματα και παραδειγματικές πράξεις για την ανακούφιση ανθρώπων και κοινωνικών ομάδων, που πλήττονται περισσότερο.

Ο "Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937", για την απόλυτη επιτυχία της πρώτης αυτής προσπάθειας ευχαριστεί θερμά όλους τους φιλάθλους και τους οπαδικούς συνδέσμους για τις προσφορές τους καθώς και τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου 1937, κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη για την χορηγία των εξόδων μετακίνησης της αποστολής. Τέλος, εύχεται σε όλους τους συμπατριώτες μας ένα ευτυχές, δημιουργικό 2012.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags