Facebook Pixel Από τον Βλάση στον Βασίλη
| 2012-01-02 16:56:00

Από τον Βλάση στον Βασίλη

Από τον Βλάση στον Βασίλη

Ο Κώστας Καίσαρης αξιολογεί την περίπτωση-Ξενιάδη για την ΑΕΚ και εκτιμά ότι όχι 10 εκατομμύρια ευρώ δεν υπάρχουν αλλά ούτε αλβανικά Λεκ!
 

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με την περίπτωση-Ξενιάδη. Ενα τηλέφωνο σε αξιόπιστη πηγή ήταν αρκετό. Με την απάντηση να είναι μονολεκτική. Να αρχίζει δηλαδή από άλφα και να τελειώνει σε "...ένας".

Δεν χρειάζεται όμως και πολύ μυαλό. Αυτή την εποχή έχουν φύγει βουνά από το ποδόσφαιρο. Με πρώτο και καλύτερο τον Βγενόπουλο. Εχουνε κωλώσει, έχουν φρακάρει κι έχουνε σηκώσει τα χέρια ψηλά, περιπτώσεις σαν τον Πηλαδάκη. Φράγκο δεν υπάρχει εδώ και κάτι μήνες στην Λάρισα. Κι ούτε πρόκειται να βρεθεί.

Με τη χώρα να είναι υπό πτώχευση, υπάρχει περίπτωση να βρεθεί άνθρωπος που θα βάλει δέκα εκατομμύρια στην ΑΕΚ; Δέκα εκατομμύρια Γιούρο. Ούτε για Ντιράμ λέμε ούτε για Ρούπιες, ούτε καν για αλβανικά Λεκ. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο σινεμά. Πολύ περισσότερο δεν μπορούν να γίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην ΑΕΚ. Ούτε καν το σενάριο για Στοίχημα δεν παίζει. Αυτό το σενάριο έχει τελειώσει άπαξ δια παντός από το καλοκαίρι. Αυτές οι δουλειές έχουν τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα. Με το που πέφτουνε πλέον χίλια Ευρώ παραπάνω σε ένα παιχνίδι, αρχίζουν και βαράνε συναγερμό τα κόκκινα λαμπάκια στην ΟΥΕΦΑ. Αυτή η μπίζνα ανήκει στο παρελθόν.

Εδώ άλλοι πάνε στην Πάνια...

Ούτε λεφτά λοιπόν υπάρχουν, ούτε κίνητρο. Για να πεις ότι κάποιος μπορεί να πάρει μια ομάδα και να αρχίσει να φτιάχνει μόντες με άσσο ημίχρονο και διπλό τελικό. Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Προφανώς ο εν λόγω κύριος έχει ζηλέψει τη δόξα του Τσάκα. Είδε ότι ο Βλάσης όλες αυτές τις μέρες είχε γίνει τουμπεκής και είχε πάει πάσο, βρήκε την πόρτα ανοικτή και μπήκε. Αυτή η πουτάνα η δημοσιότητα είναι γλυκιά. Εδώ άλλοι πάνε στην Πάνια και κάνουνε τους καραγκιόζηδες, θα κωλώσει κάποιος να παίξει το σενάριο του επενδυτή; Ξέρεις τι είναι να βλέπεις την μουτσούνα σου, φάτσα-κάρτα πρωτοσέλιδη; Ξέρεις τι είναι να χτυπάει το τηλέφωνό σου και να σε παίρνουνε ο ένας δημοσιογράφος μετά τον άλλον; Και βρήκε μάλιστα και το σωστό τάιμινγκ. Τις μέρες των γιορτών που δεν υπήρχε αγωνιστική κίνηση.

Έχουνε ψωνίσει από σβέρκο

Μια χαρά την έβγαλε και αυτός, μια χαρά και οι εφημερίδες. Τι να γράφανε δηλαδή; Τον Καζαμία του 2012; Κάπως έτσι λοιπόν ο εν λόγω κύριος ανέβηκε κλάση. Από τον Αίαντα Σαλαμίνας και τον Αγροτικό Αστέρα έφτασε στην ΑΕΚ. Κι αν χαλάσει η δουλειά στις λεπτομέρειες νο πρόμπλεμ. Αύριο μπορεί να αρχίσει διεθνή καριέρα. Να κάνει ποδοσφαιρικές επενδύσεις στο εξωτερικό. Αφού βρίσκει κλειστές τις πόρτες στην Ελλάδα, να μεταφέρει τις ποδοσφαιρικές του δραστηριότητες στα Βαλκάνια. Να πάει να αγοράσει μια ομάδα από την Αλβανία. Την Φλαμουρτάρι. Η' την Κραιόβα στη Ρουμανία. Μπορεί να εκτιμήσουν τα λεφτά του. ΑΝ περιμένουν όμως στην ΑΕΚ να σωθούν από τέτοιους επενδυτές έχουνε ψωνίσει από σβέρκο.

Πηγή: Sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags