Facebook Pixel "Πάντα χαλούσε η δουλειά με τον Ξενιάδη"
| 2012-01-03 11:36:00

"Πάντα χαλούσε η δουλειά με τον Ξενιάδη"

"Πάντα χαλούσε η δουλειά με τον Ξενιάδη"

Ο φερόμενος ως εκπρόσωπος των επιχειρήσεων Ξενιάδη, στο Μιλάνο, διαψεύδει τη συνεργασία του με τον Έλληνα επιχειρηματία.

Στην ιστοσελίδα του ομίλου εταιρειών Ξενιάδη ο Βιτόριο Μιλόνε εμφανίζεται ως εκπρόσωπος των επιχειρήσεων στο Μιλάνο, ωστόσο ο τελευταίος (ιδιοκτήτης μίας μικρής εταιρείας εισαγωγών-εξαγωγών) μιλώντας στη "SportDay" δηλώνει πως ουδέποτε έχει συνεργαστεί με τον επίδοξο σωτήρα της ΑΕΚ.

"Προσπαθήσαμε αρκετές φορές να κάνουμε δουλειές μαζί, δίχως επιτυχία όμως. Κάναμε αρκετές συζητήσεις, αλλά στο τέλος πάντα κάτι γινόταν και δεν κάναμε δουλειά. Παρά τις προσπάθειές μου πάντα παρατηρούνταν καθυστερήσεις και τελικώς δεν γινόταν τίποτα", δήλωσε ο κ. Μιλόνε και πρόσθεσε:

"Προσπαθήσαμε να συνεργαστούμε σε ό,τι αφορά το πετρέλαιο, αλλά ποτέ δεν τα καταφέραμε. Ήρθε το 2010 και μιλήσαμε, αλλά όπως σας είπα δεν έγινε τίποτα. Ήταν ένας ιδιαίτερα φιλικός και ευχάριστος άνθρωπος. Είχε πολλές ιδέες, αλλά στο τέλος δεν γινόταν ποτέ τίποτα. Πραγματικά δεν ξέρω τι κάνει με τις δουλειές του. Μαζί στάθηκε αδύνατο να κάνουμε δουλειές".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags